Follow us

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης | Οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη για τις διακοπές του Πάσχα - Το αστείο βίντεο με την κόρη τους, Φιλίππα, και η φωτογραφία από το αεροδρόμιο

Η Φιλίππα Τανιμανίδη φαίνεται πως περνάει τέλεια κατά τη διάρκεια της πτήσης.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα @chrismpo

"Έτοιμη να πετάξει!" φαίνεται πως είναι η κόρη της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, Φιλίππα. Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε μία φωτογραφία της κόρης της από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Χριστίνα Μπόμπα- Τόνια Σωτηροπούλου | Φόρεσαν το ίδιο push up τζιν που κοστίζει μόλις 35 ευρώ

Η Χριστίνα Μπόμπα ανεβάζει σχεδόν καθημερινά, φωτογραφίες από την καθημερινή της ζωή δειχνοντάς μας τις ασχολίες της, τα ταξίδια της και φυσικά, τα παιδιά της. Σήμερα, η Χριστίνα βρέθηκε με την κόρη της, Φιλίππα, στο αεροδρόμιο της Αθήνας ανεβάζοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία στο Instagram. Για την ακρίβεια, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε μία φωτογραφία της κόρης της, συμπληρώνοντας πως η Φιλίππα Τανιμανίδη είναι έτοιμη να πετάξει. Όπως έκανε γνωστό σε επόμενο story, η οικογένεια Τανιμανίδη ταξίδεψε οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να περάσει εκεί τις διακοπές του Πάσχα. Μάλιστα, η Χριστίνα δημοσίευσε και ένα αστείο στιγμιότυπο μέσα από το αεροπλάνο δείχνοντας πόσο ωραία περνάνε όλοι, και ειδικά η Φιλίππα.

Δες τις σχετικές αναρτήσεις :

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης | Οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη για τις διακοπές του Πάσχα - Το αστείο βίντεο με την κόρη τους, Φιλίππα, και η φωτογραφία από το αεροδρόμιο
Σάκης Τανιμανίδης
Loading...

Πριν από λίγες ημέρες, η υπερήφανη μαμά είχε απαθανατίσει την Αριάννα να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε στο βίντεο "Αριάνα - ισορροπία, 1-0", κι έτσι καταλαβαίνουμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η μικρούλα ισορροπεί μόνη της. Η στιγμή απαθανατίστηκε με χαρά και περηφάνια, τα αντίστοιχα δηλαδή συναισθήματα που έχουν όλοι οι γονείς όταν βλέπουν τα μικρά τους να μεγαλώνουν, κάνοντας έστω και ένα μικρό βήμα τη φορά.

Δες τη σχετική ανάρτηση:

Χριστίνα Μπόμπα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ