Follow us

"Με πιάνει από το σαγόνι και μου λέει..." Η Κατερίνα Τσάβαλου μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση σε οντισιόν στα 20 της χρόνια

"Ο ένας από αυτούς που έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Τσάβαλου Instagram @katerinatsavalou

Την Κατερίνα Τσάβαλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής "Super Katerina". Η ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει δεχθεί στο παρελθόν, για το ρόλο της στο ΣΕΗ αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 20 της χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός "έδειξε" έναν εκ των ηθοποιών που κατηγορούνται για κακές συμπεριφορές στο θέατρο, λέγοντας πως έχει δεχτεί από εκείνον κακοποιητική συμπεριφορά και πως δυστυχώς δε μπορεί να πει το όνομά του. Στη συνέχεια ανέφερε πως στο θέατρο, και στην ηλικία των 20 ετών, δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση. Τέλος, η ηθοποιός δήλωσε πως είναι ενεργό μέλος του ΣΕΗ, υπογραμμίζοντας πως δε χωρά πουθενά κανένας άνθρωπος κακοποιητικός.

"Ο ένας από αυτούς που έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί, δεν μπορώ όμως να πω το όνομά του γιατί έχουν παραγραφεί και εμένα δεν είναι σεξουαλικό. Την ώρα που παίζεις για παράδειγμα, να σε κοροϊδεύει και να λέει "πως παίζετε έτσι, χάλια, έλεος”"

"Η δεύτερη περίπτωση όμως ήταν σεξουαλική παρενόχληση. Ήμουν αρκετά μικρή, είχα πάει για οντισιόν στο θέατρο. Έκλεισε την πόρτα του θέατρου και ήμασταν μόνοι μας. Κάποια στιγμή εκεί που έλεγα τα λόγια μου, μου είπε να κλείσω τα μάτια μου και ξαφνικά μετά από λίγο τα ανοίγω και βλέπω ότι πάει να με φιλήσει. Αμηχανία τέρμα. Με πιάνει από το σαγόνι και μου λέει περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο. Δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο και εννοείται ότι δεν πήρα και τον ρόλο"

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ