Follow us

Εριέττα Κούρκουλου | "Θα ήθελα να δω στον γιο μου το βλέμμα και τον χαρακτήρα του πατέρα μου"

Η εξομολόγηση της Εριέττας Κούρκουλου για την εξωσωματική γονιμοποίηση και η τρυφερή αναφορά στον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου NDP

Στην εκπομπή "Κεραία" της ΕΡΤ παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης η Εριέττα Κούρκουλου. Η ιδρύτρια του "Save A Greek Stray" και κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου μίλησε στη Ρέα Βιτάλη για την εξωσωματική γονιμοποίηση, τον ερχομό του γιου της και έκανε μια τρυφερή αναφορά στον πατέρα της και μεγάλο πρωταγωνιστή.

Για την απόφασή της να μοιραστεί τη δυσκολία του να φέρει ένα παιδί στον κόσμο εκμυστηρεύτηκε: "Από τη στιγμή που επέλεξα να μοιραστώ τη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε με τον άντρα μου σε αυτό το κομμάτι, ένιωθα ότι όφειλα ως ένα σημείο να μοιραστώ και όταν πια πετύχαμε αυτό που προσπαθούσαμε τόσο καιρό να καταφέρουμε. Όπως τότε μοιραστήκαμε αυτή τη δυσκολία, μοιραστήκαμε και τη χαρά για να δείξουμε ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο. Όσο κι αν προσπαθούμε κάποια στιγμή ένα αποτέλεσμα θα έρθει είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο" και συμπλήρωσε: "Είναι απολύτως αποδεκτό ένα ζευγάρι να θέλει να παντρευτεί γιατί αγαπάει ο ένας τον άλλον. Και για μένα έτσι πρέπει γιατί ο γάμος δεν έχει να κάνει με το παιδί αλλά με την αγάπη δύο ανθρώπων. Το να συνδυάζουμε τον γάμο με το παιδί, όπως με ρωτούσαν εμένα γιατί παντρεύομαι, είμαι έγκυος; Όχι δεν είμαι έγκυος, παντρεύομαι γιατί αγαπάω τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του είτε με είτε χωρίς παιδιά".

Διάβασε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ