Follow us

"Το κορίτσι δεν μπορούσε να συνέλθει" | Ο Λάκης Λαζόπουλος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον Γιώργο Κιμούλη

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα, είπε στην Ευδοκία Ρουμελιώτη να σταματήσει την παράσταση.

MissBloom TEAM
Λάκης Λαζόπουλος

Συνέντευξη παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για το περιστατικό που έλαβε χώρα μεταξύ της Ευδοκίας Ρουμελιώτη και του Γιώργου Κιμούλη.

Ο Λάκης Λαζόπουλός ποζάρει αγκαλιά με την κούκλα κόρη της Πάολα, Παολίνα

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος πήρε θέση για την εν λόγω υπόθεση αφού τότε, ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής στην παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κιμούλης. Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως μιλούσε με την Ευδοκία Ρουμελιώτη ακόμη και στις 2 τα ξημερώματα, ζητώντας της να σταματήσει την παράσταση. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός υπογράμμισε πως η υγεία, είναι πάνω από κάθε θέατρο.

"Είχα την υπόθεση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη και μιλούσα μαζί της, στη μία τη νύχτα, στις 2. Το κορίτσι δεν μπορούσε να συνέλθει. Και της λέω "θα σταματήσεις την παράσταση”, μου λέει "δεν γίνεται, θα κλείσει το θέατρο”. Θα σταματήσεις την παράσταση, της είπα"

"Η υγεία σου η προσωπική είναι πάνω από το θέατρο. Δεν υπάρχει ότι "το θέατρο είναι πάνω από τη ζωή μου” και διάφορες άλλες μπούρδες. Η ζωή μου είναι η ζωή μου, το θέατρο είναι το θέατρο".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ