Follow us

Ρεγγίνα Μακέδου | "Θα κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστών"

Γιατί πλέον δεν χορεύει στα βίντεό της;

MissBloom TEAM
Ρεγγίνα Μακέδου Instagram @regina_makedou

Πριν λίγες μέρες έκανε μία δυσάρεστη ανακοίνωση μιας και όπως εξομολογήθηκε η ασθένειά της δυστυχώς υποτροπίασε. Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι ωστόσο μαχήτρια και δεν το βάζει κάτω. Εξακολουθεί να ανεβάζει βίντεο κατά τη διάρκεια των θεραπειών της ενώ λύνει και όλες τις απορίες του κόσμου σχετικά με την υγεία της.

Το ευρύ κοινό την γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο "Dancing With The Stars" όπου σημείωσε μία αρκετά καλή πορεία κερδίζοντας τη συμπάθεια και την αγάπη των τηλεθεατών. Χαρακτηριστικά επίσης είναι και τα βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών της, όπου χόρευε ασταμάτητα, σε μία προσπάθεια να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όσους περνούν ακριβώς τα ίδια.

Αυτή τη φορά ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μέσα από το νέο της βίντεο θέλησε να διευκρινίσει γιατί πλέον δεν χορεύει ενώ εξήγησε και τον τρόπο με τον οποίο θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

"Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπους περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια, αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα. Αυτή τη φορά έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στο να γράφω, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, να ξεκουράζομαι και όποτε νιώθω καλά, κάνω λίγες ασκήσεις για να είναι το σώμα μου δυνατό και να είναι έτοιμο για αυτό που έρχεται αργότερα".

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε η Ρεγγίνα λίγες μέρες πριν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ