Follow us

Η Κατερίνα Βρανά μιλάει για την ημέρα που έφτασε κοντά στον θάνατο | ''Γιορτάζουμε ότι δεν πέθανα''

''Ό,τι άλλο και να έχει συμβεί στον κόσμο, για μένα 21 Απριλίου θα είναι πάντα η μέρα που αρρώστησα και 23 Απριλίου η μέρα που σχεδόν πέθανα''

MissBloom TEAM
Κατερίνα Βρανά Alpha

Η Κατερίνα Βρανά μίλησε στα social media για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.

Η ηθοποιός το 2017 μετά από διάτρηση εντέρου και σηψαιμία μπήκε σε τεχνητό κώμα και έφτασε λίγο πριν το θάνατο. Για αυτή τη στιγμή έκανε λόγο στο Twitter.

Η Κατερίνα Βρανά ανέφερε: ''Ό,τι άλλο και να έχει συμβεί στον κόσμο, για μένα 21 Απριλίου θα είναι πάντα η μέρα που αρρώστησα και 23 Απριλίου η μέρα που σχεδόν πέθανα. Οπότε φέτος, μεσάνυχτα Σαββάτου, θα κάνω ότι όλοι μαζί γιορτάζουμε το ότι ΔΕΝ πέθανα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλα τα πυροτεχνήματα''.

Παλιότερα, σε άλλη ανάρτησή της, η Κατερίνα Βρανά είχε γράψει για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της: ''23 Απριλίου 2017 – Μαλαισία: Η μέρα που σχεδόν πέθανα. Μετά από διάτρηση εντέρου που οδήγησε σε σηψαιμία που οδήγησε σε σηπτικό σοκ που οδήγησε σε οργανική ανεπάρκεια, οι γιατροί με ‘βάλαν σε τεχνητό κώμα για να μου σώσουν την ζωή. Στις 23 Απριλίου, τα ζωτικά μου ήταν επικίνδυνα χαμηλά και είχα πολύ λίγες πιθανότητες επιβίωσης. Μέχρι που έφτασε ο ξάδερφός μου ο Άλεξ, μπήκε στην εντατική και έκατσε πάνω απ’το κρεβάτι μου όπου και τα ζωτικά μου άρχισαν να ανεβαίνουν. Και τώρα, λέει, του χρωστάω σπίτι με πισίνα επειδή μου έσωσε τη ζωή''.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ