Follow us

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε δύο τατουάζ προς τιμήν των παιδιών της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει δημιουργήσει μία χαρούμενη οικογένεια με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Παπουτσάκη NDP

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει δημιουργήσει μία χαρούμενη οικογένεια με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά. Οι δύο τους απέκτησαν τον πρώτο γιο τους, Μάξιμο, τον Μάιο του 2013 και τον Κίμωνα, τον Μάρτιο του 2019.

Σχετικά με την οικογένειά της, η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως ''το θέλαμε και οι δύο πάρα πολύ. Ήμασταν αποφασισμένοι από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε μαζί ότι θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και όλα έγιναν πολύ φυσικά, πολύ αβίαστα. Ήταν από εκείνες τις σχέσεις που κολλάνε αμέσως, σαν να ξέρεις τον άλλο από παλιά. Ήταν πολύ ενδιαφέρον''.

Η τρυφερή κίνησή της Κατερίνας Παπουτσάκη για τα δύο της παιδιά

Για να τιμήσει τα δύο παιδιά της και την οικογένεια που έχει κάνει με τον Παναγιώτη Πιλαφά, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε δύο νέα τατουάζ και τα μοιράστηκε με τους ακολούθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός έκανε έκανε έναν ήλιο και ένα σχέδιο με αριθμούς. Αν κοιτάξει κανείς καλύτερα, συνειδητοποιεί ότι πρόκειται ουσιαστικά για την ημερομηνία γέννησης των δύο αγοριών της, Μάξιμου και Κίμωνα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ