Celebrity News | Η φωτογραφία της Μαλέσκου με την αδερφή της, τα νεύρα στο Survivor με τον Εμμανουήλ και η πρεμιέρα του "Εκατομμυριούχου"

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με την αδερφή της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με την αδερφή της Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει μαζί με την αδερφή της, Ελένη - Δείτε τη φωτογραφία

Μπορεί το "Love it" να επέστρεψε τη Δευτέρα του Πάσχα στους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΙ, η Ιωάννα Μαλέσκου ωστόσο πέρασε το Πάσχα στην Πρέβεζα μαζί με την οικογένειά της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Λιάγκας γιορτάζει και ποζάρει στην αγκαλιά των γιων του - Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο

Η τρυφερή φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με τα παιδιά του στην Τήνο

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Τήνο με τους γιους του προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί δημόσια στην ιδιαίτερη σχέση και στην αδυναμία που έχει στον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | "Δεν αντέχω άλλο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ! Ας τον πάρει κάποιος από εδώ πέρα"

"Δεν θέλω να το παίξω θύμα, αλλά δεν τον αντέχω!" είπε με δάκρυα στα μάτια

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή του με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο παίκτης των μπλε έφτασε μάλιστα στο σημείο να βάλει τα κλάματα, όσο μιλούσε για το πόσο δεν αντέχει τον πολυσυζητημένο κομμωτή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο "Εκατομμυριούχος" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Ο "Εκατομμυριούχος" επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναουτογλου - Δείτε το βίντεο

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 έκανε λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr