Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ | Το αδημοσίευτο βίντεο από την ημέρα του γάμου τους

Ο προσωπικός φωτογράφος της Ελληνίδας σταρ, Κλεισθένης, βρισκόταν δίπλα της για να απαθανατίσει κάθε στιγμή του χαρμόσυνου μυστηρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ υπήρξαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που αγαπήθηκαν από το κοινό τόσο επί σκηνής, όσο και στην πραγματικότητα. Στις 18 Ιανουαρίου του 1965 πλήθος κόσμου συρρέει στην κεντρική πλατεία των Δελφών ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον λαμπερό γάμο της Ελληνίδας σταρ με τον αγαπημένο της σύντροφο. Με ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό σε σχέδιο Givenchy, η Αλίκη περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της, φίλους αλλά και ντόπιους κατοίκους και θαυμαστές οδεύει με τα πόδια προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου για να συναντήσει τον γαμπρό.

Στη σημαδιακή αυτή ημέρα γύρισε τον χρόνο πίσω ο προσωπικός φωτογράφος της καταξιωμένης ηθοποιού, Κλεισθένης, μέσω μιας σπάνιας δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός φωτογράφος βρίσκονταν δίπλα στη νύφη, απαθανατίζοντας κάθε στιγμή της χαρμόσυνης ημέρας, από το μυστήριο στην εκκλησία μέχρι την λαμπερή δεξίωση στο ξενοδοχείο "Βουζάς".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr