Follow us

Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης | "Όταν και εγώ μεγάλωσα και ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan. Αλλά για μένα πάντα ήταν οι γονείς μου"

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε για τη σχέση με τους γονείς και τα αδέρφια του ενώ αποκάλυψε πως η κόρη του Άκη Σακελλαρίου, Σμαράγδα, είναι η μούσα του.

MissBloom TEAM
Μιχαήλ - Άγγελος Βαρθακούρης NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" μίλησε ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε για τους γονείς του, για τη σχέση που έχει με τα αδέρφια του, για την αγάπη του για τη φωτογραφία ενώ αναφέρθηκε στις φήμες που υπάρχουν για τον ίδιο και την κόρη του Άκη Σακελλαρίου.

Ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης παραδέχτηκε ότι κατάλαβε το μεγαλείο των γονιών του, όταν μεγάλωσε και ωρίμασε. Μάλιστα, σημείωσε πως κατάλαβε ποιος είναι ο Γιάννης Πάριος, όταν έτυχε να πάει να δουλέψει μαζί του, σε ένα νυχτερινό κέντρο, δίπλα στον ηχολήπτη. Τέλος, ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης μίλησε για την αγάπη του για τη φωτογραφία, ενώ ξεκαθάρισε πως η κόρη του Άκη Σακελλαρίου είναι η μούσα του και όχι η κοπέλα του.

"Τη φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στην μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου. Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς.

Όταν και εγώ μεγάλωσα και ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan. Αλλά για μένα πάντα ήταν οι γονείς μου. Στα 19 μου με είχε πάρει ο πατέρας μου να δουλέψω μαζί του στη Θεσσαλονίκη διπλά στον ηχολήπτη του. Πρώτη φορά είδα μέσα από την αγάπη του κόσμου ποιος είναι ο Γιάννης Πάριος.

Καλύτερες φωτογραφίες βγάζω όταν είμαι ευχαριστημένος, στην μουσική έχω την εικόνα πως είναι το αντίθετο. Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου, η Σμαράγδα είναι φίλη μου, είναι η μούσα μου καλλιτεχνικά, μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια στην Πάρο. Μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ άντρας και γυναίκα. Εγώ στα συναισθήματά μου τα δίνω όλα

Με τα αδέλφια μου έχω πολύ καλή σχέση. Και την Τίνα, την μαμά του Χάρη και του Θανάση, μαμά την λέμε"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ