Ζήνα Κουτσελίνη | "Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου"

"Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες;"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που βίωσε στα παιδικά της χρόνια αποκάλυψε χθες βράδυ η Ζήνα Κουτσελίνη, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "2night Show".

Celebrity News | Ο φόβος της Κουτσελίνη για τον αλκοολικό πατέρα της, η νέα αγαπημένη του Πύρρου Δήμα και η μεγάλη φιλία γνωστής ηθοποιού με την Αλίκη

Η δημοσιογράφος, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πιο συγκεκριμένα, για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε ο πατέρας της. Χαρακτηριστικά, η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε για πρώτη φορά πως ο πατέρας της είχε μαχαιρώσει τη μητέρα της μπροστά στα μάτια της. Η δημοσιογράφος υπογράμμισε πως ως παιδί, είχε κοιμηθεί πολλές φορές σε γειτόνισσες μαζί με τη μητέρα της, με σκοπό να γλιτώσουν, έστω και προσωρινά, από τον πατέρα της. Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη έριξε τις ευθύνες στην κοινωνία και στους ανθρώπους που γνωρίζουν αλλά δε μιλούν.

"Θα το πω για πρώτη φορά. Ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί τότε, ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί θα τη σκότωνε μπροστά μου. Την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός, γιατί απαγορεύτηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι, από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες ήταν στο νοσοκομείο"

"Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα;".

"Δεν υπάρχει λύση, γιατί αυτοί που διοικούν, δεν είναι σαν τη Ζήνα. Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στο δρόμο, μία μάνα κακοποιημένη"

Δες το σχετικό απόσπασμα :