Follow us

Καίτη Γαρμπή | Ποζάρει μέσα σε μπανιέρα πιο αισθησιακή από ποτέ

Διαβάστε την ιστορία που μοιράστηκε η τραγουδίστρια πίσω από το video clip του ταγουδιού "Ξυπόλητη Χορεύω".

MissBloom TEAM
Καίτη Γαρμπή Instagram

Τα παλιά θέλησε να θυμηθεί η Καίτη Γαρμπή σκαλίζοντας παλιά άλμπουμ και φωτογραφίες. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το video clip του αγαπημένου τραγουδιού "Ξυπόλητη Χορεύω" και πραγματικά ερωτευτήκαμε εκ νέου τα μάτια της.

Η Καίτη Γαρμπή έγινε πασχαλινή λαμπάδα εμπνευσμένη από τη συμμετοχή της στη Eurovision

Πιο όμορφη από ποτέ, η Καίτη Γαρμπή κοιτάζει το φακό μέσα από τη μπανιέρα και μας μαγνητίζει όλους με τα υπέροχα μάτια της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εξής ιστορία :

Σκαλίζοντας ένα παλιό άλμπουμ βρήκα αυτή τη φωτογραφία, τη μόνη έγχρωμη από το κλιπ "Ξυπόλητη χορεύω"!
Θυμήθηκα πως ο σπουδαίος σκηνοθέτης Νίκος Σούλης μου είχε ζητήσει να μπω στη μπανιέρα με τα ρούχα, είπε να με σκεπάσουν μ ένα χοντρό νάιλον για να μη βραχούν τα ρούχα μου κι από πάνω μου έριξαν νερό και αφρόλουτρο για να γίνει σαπουνάδα! Και κάθε τόσο έφτιαχναν σαπουνάδα γιατί δεν κρατούσε πολλή ώρα!
Τι ωραία χρόνια τότε και τι ωραίες δουλειές που κάναμε! Αλλά και τώρα, σήμερα σχεδόν 30 χρόνια μετά, το ίδιο τραγούδι παραμένει ζωντανό και μάλιστα φέτος στη γιορτή της γυναίκας 8/3 έγινε η σημαία της φεμινιστικής ομάδας της Βέροιας "Κιλοτίνα" παραφράζοντας ένα στίχο που πολύ του ταίριαξε και νομίζω πως κάθε τέτοια μέρα στη γιορτή της γυναίκας κι εγώ μ αυτό το στίχο θα το λέω!😜

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ