Follow us

Celebrity workout | Με ποιον τρόπο προετοιμάζονται οι διάσημες Ελληνίδες για τις εμφανίσεις τους στην παραλία;

Σίγουρα θα βρεις τη γυμναστική που σου ταιριάζει.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού - Χριστίνα Μπόμπα - Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στον κόσμο της showbiz, υπάρχουν πολλές γυναίκες που λατρεύουν τη γυμναστική και που φαίνεται από το σώμα τους και φυσικά, από το Instagram τους. Εμείς, εν όψει καλοκαιριού, συγκεντρώσαμε διάφορα είδη γυμναστικής που επιλέγουν 10 διάσημες Ελληνίδες.

Πρώτη στη λίστα μας βρίσκεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η Ντορέττα, τον τελευταίο καιρό κάνει pilates cadillac ενώ φαίνεται, πως αυτό το είδος γυμναστικής, της ταιριάζει πολύ. Μάλιστα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανεβάζει πολύ συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διάφορα σχετικά βίντεο.

Loading...

Loading...

Στα βήματα της Ντορέττας Παπαδημητρίου βρίσκεται και η Μαίρη Συνατσάκη. Μάλιστα, οι δυο φίλες κάνουν πολύ συχνά γυμναστική μαζί, ανεβάζοντας και αντίστοιχα βίντεο στα social media. Αξίζει να σημειώσουμε, πως η Μαίρη Συνατσάκη παλαιότερα έκανε και μποξ, ενώ υποθέτουμε πως έχει δοκιμάσει πολλές άλλες δραστηριότητες.

Loading...

Loading...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αθλητικά κορίτσια της showbiz. Βγαίνοντας μάλιστα από το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρήκε το άλλο της μισό όχι μόνο στον έρωτα, αλλά και στη γυμναστική, αφού στο γυμναστήριο, πηγαίνει πολύ συχνά με τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Βασάλο.

Loading...

Loading...

Loading...

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι επίσης μία από τις πιο γυμνασμένες γυναίκες στην ελληνική showbiz. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, έχει παραδεχτεί πως τα τελευταία χρόνια δε γυμνάζεται συστηματικά, όμως όπως δείχνουν οι κοιλιακοί της, φροντίζει να "δουλεύει" με το σώμα της όσο και όποτε μπορεί. Πρόσφατα την είδαμε να δοκιμάζεται στο aerial yoga.

Loading...

Loading...

Fan της yoga είναι η Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επιλέγει την ηρεμία ακόμα και στη γυμναστική της. Όπως η ίδια λέει "έστω και λίγα λεπτά κίνησης την ημέρα κάνουν τη διαφορά πρώτα στο μυαλό και μετά στο σώμα".

Loading...

Loading...

Στα μονοπάτια της Νάντια Μπουλέ και η Δούκισσα Νομικού. Το πρώην μοντέλο ξεκλέβει πάντα λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της κάνοντας yoga ακόμη και στον κήπο του σπιτιού της.

Loading...

Λάτρης της yoga είναι και η Βάσσια Κωσταρά, η οποία δεν παραλείπει ποτέ τη γυμναστική και το σώμα της. Μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας ανεβάζει πολύ συχνά βίντεο από το workout routine της.

Loading...

Loading...

Για τη Χριστίνα Μπόμπα το πρόγραμμα έχει pilates στο σπίτι ενώ στο παρελθόν την έχουμε δει να δοκιμάζεται και στη yoga.

Loading...

Loading...

Ένα σκληρό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ίδιο με αυτό της Ντορέττας Παπαδημητρίου, επιλέγει και η Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός κάνει pilates cadillac και αυτό που έχουμε να πούμε εμείς, είναι πως της πάει πολύ.

Loading...

Για το τέλος αφήσαμε κάτι πιο χαλαρωτικό και διασκεδαστικό αλλά εξίσου δυναμωτικό, το αγαπημένο σε όλους μας ποδήλατο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το επιλέγει, γιατί όχι και εσύ;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ