Follow us

Η ρουστίκ κουζίνα της Μαρίας Ηλιάκη είναι #goals, αν λατρεύεις τα κλασικά σχέδια

Η παρουσιάστρια μοιράζεται συχνά στα social media προσωπικές της στιγμές.

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Αποθηκεύεις κι εσύ κουζίνες στο Instagram στον ειδικό φάκελο που έχεις δημιουργήσει, ενώ παράλληλα ακολουθείς 28 λογαριασμούς με kitchen hacks και διαφορετικά στιλ που σε εμπνέουν; Αν σου συμβαίνει κι εσένα και ταυτόχρονα είσαι λάτρης του κλασικού, θα αγαπήσεις σίγουρα την κουζίνα της Μαρίας Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια που έκανε comeback στην τηλεόραση μετά από μία μεγάλη περίοδο απουσίας, μετακόμισε για λόγους εργασίας πίσω στην Ελλάδα, αφού τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Ζυρίχη με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Loading...

Δεδομένου ότι είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Μαρία Ηλιάκη συχνά μοιράζεται φωτογραφίες της και στόρι, που αποκαλύπτουν γωνιές του σπιτιού της και ειδικότερα από τον χώρο της κουζίνας της. Όπως μπορούμε να δούμε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το στιλ της κουζίνας της είναι ρουστίκ, με τη μεγαλύτερη επιφάνεια του χώρου να καταλαμβάνει το ξύλο σε σκούρα απόχρωση, που χαρίζει θαλπωρή και ζεστασιά. Άλλωστε, το πιο παραδοσιακό ύφος με σύγχρονες επιρροές τον τελευταίο καιρό κάνει comeback σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση, πράγμα που σημαίνει πως με λίγες αλλαγές που θα φέρουν την κουζίνα σου στο σήμερα, δεν θα χρειάζεται να κάνεις την ανακαίνιση που ίσως επιθυμούσες.

Loading...

Παράλληλα, μία κλασική κουζίνα σε εμπνέει να δημιουργήσεις φαγητά και συνταγές που ενδέχεται να μη δοκίμαζες, αφού ο χώρος σε κάνει να θες να περνάς περισσότερο χρόνο εκεί.

Loading...

Φυσικά, η Μαρία Ηλιάκη δεν είναι μόνο λάτρης του κλασικού αλλά και του μοντέρνου, αφού η κουζίνα της στη Ζυρίχη, όπου συζεί με τον σύντροφό της, ακολουθεί μίνιμαλ αισθητική, δεδομένου ότι είναι open plan, οπότε η λογική είναι να μοιάζει σαν μία συνέχεια του υπόλοιπου χώρου.

Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ