Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς μάσκα σε μια συγκλονιστική φωτογραφία

"Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε", έγραψε η Ιωάννα στην πρώτη της φωτογραφία 2 χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Ιωάννα Παλιοσπύρου NDP

Σε μια γενναία αποκάλυψη προέβη η Ιωάννα Παλιοσπύρου νωρίτερα σήμερα μέσω του Instagram προφίλ της, αφού δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του "γυμνού" προσώπου της, 2 ολόκληρα χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Είναι η πρώτη φορά που η κοπέλα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της την εικόνα της, όπως ακριβώς είναι σήμερα, σχεδόν 2 χρόνια από την επίθεση και έπειτα από τα αλεπάλληλα χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί. Αφορμή γι᾽αυτή την συγκλονιστική στιγμή υπήρξε η εκπομπή του Σταύρου Θεωδοράκη και στην οποία δέχτηκε να μιλήσει για όλα όσα της συνέβησαν.

"Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε.
Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.
Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.
Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα "την αποκάλυψη της Ιωάννας" όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος", ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησης, με τα υποστηρικτικά σχόλια να πέφτουν βροχή.

Και η φωτογραφία της Ιωάννας:

Loading...

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, "Πρωταγωνιστές" την Πέμπτη 28 Απριλίου, όπου θα μιλήσει για τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι - μια συνέντευξη που όλη η Ελλάδα αναμένεται να παρακολουθήσει με αμείωτο ενδιαφέρον.

"Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται "πόση ζημιά έχει γίνει""

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ