Ιωάννα Παλιοσπύρου | Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς μάσκα σε μια συγκλονιστική φωτογραφία

"Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε", έγραψε η Ιωάννα στην πρώτη της φωτογραφία 2 χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Σε μια γενναία αποκάλυψη προέβη η Ιωάννα Παλιοσπύρου νωρίτερα σήμερα μέσω του Instagram προφίλ της, αφού δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του "γυμνού" προσώπου της, 2 ολόκληρα χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Είναι η πρώτη φορά που η κοπέλα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της την εικόνα της, όπως ακριβώς είναι σήμερα, σχεδόν 2 χρόνια από την επίθεση και έπειτα από τα αλεπάλληλα χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί. Αφορμή γι᾽αυτή την συγκλονιστική στιγμή υπήρξε η εκπομπή του Σταύρου Θεωδοράκη και στην οποία δέχτηκε να μιλήσει για όλα όσα της συνέβησαν.

"Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε.
Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.
Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.
Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα "την αποκάλυψη της Ιωάννας" όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος", ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησης, με τα υποστηρικτικά σχόλια να πέφτουν βροχή.

Και η φωτογραφία της Ιωάννας:

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, "Πρωταγωνιστές" την Πέμπτη 28 Απριλίου, όπου θα μιλήσει για τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι - μια συνέντευξη που όλη η Ελλάδα αναμένεται να παρακολουθήσει με αμείωτο ενδιαφέρον.

"Να δουν όλοι το πρόσωπο της, να πάψουν να αναρωτιούνται "πόση ζημιά έχει γίνει""