Follow us

Maye Musk | 10 πράγματα που δεν ξέραμε για τη μητέρα του Elon Musk

Η Μaye είναι μοντέλο, διαιτολόγος, χώρισε από έναν σύζυγο που την κακοποιούσε, μεγάλωσε τα παιδιά της και απογείωσε την καριέρα της μετά τα 60!

ASD Splash News- Ideal

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Εlon Musk τόσο μέσα από τους κολοσσούς που έχει δημιουργήσει- όπως την Space X και την Tesla, όπως και από τις αιρετικές αναρτήσεις του στο Twitter. Αυτό που ίσως δεν ξέραμε είναι πως η μητέρα του, Μaye Musk, είναι πρότυπο γυναικείου δυναμισμού. Και βέβαια, ήταν διάσημη πολύ πριν από εκείνον. Ας φωτογραφίσουμε την προσωπικότητα και τη διαδρομή της μέσα από 10 γεγονότα.

1. Είναι σούπερμοντελ

Η Μaye ξεκίνησε το μόντελινγκ από την ηλικία των 15 ετών και ενώ της είχαν πει πως η διαδρομή της θα διαρκέσει ως τα 18 της έτη, η ίδια έγινε διάσημη όταν έγινε 60 ετών! Το μυστικό; Έπαψε να βάφει τα μαλλιά της. Με την ασημένια κώμη της έγινε ακόμα πιο ελκυστική, με αποτέλεσμα να πάρει ρόλο σε σποτ της Virgin, να κάνει ένα πέρασμα από το βίντεο κλιπ της Beyonce Haunted, ενώ στα 69 της έτη έγινε η πιο ηλικιωμένη πρέσβειρα του Cover Girl. Όχι και άσχημα. "Πιστεύω ότι δίνει ελπίδα στις γυναίκες πως καθώς μεγαλώνουν θα μπορούν να συνεχίσουν να δουλεύουν, να έχουν αυτοπεποίθηση και να νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους" έχει δηλώσει στο Forbes η Μaye.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ