Follow us

Ευχάριστα νέα για τη Ρεγγίνα Μακέδου | Βρέθηκε συμβατός δότης

"Θέλει πάρα πολλή δουλειά να παραμένω αισιόδοξη…"

MissBloom TEAM
Ρεγγίνα Μακέδου Instagram

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Ρεγγίνα Μακέδου που όπως αποκάλυψε χθες, βρέθηκε συμβατός δότης. Η γυμνάστρια, που αντιμετωπίζει τη λευχαιμία με θάρρος και αισιοδοξία, έκανε ένα Q & A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας σε όλα.

Ρεγγίνα Μακέδου | "Πάω για μετάγγιση που σημαίνει ότι κάποιος με βοηθάει να ζήσω!"

Η Ρεγγίνα Μακέδου αποκάλυψε πως η υποτροπή της χτύπησε την πόρτα πριν από δύο μήνες ενώ με χαρά και χαμόγελο, επιβεβαίωσε πως θα κάνει μεταμόσχευση καθώς βρέθηκε συμβατός δότης. Συγκεκριμένα, η Ρεγγίνα Μακέδου έγραψε :

"Τα πρώτα νέα που γνωρίζω είναι ότι… ναι έχει βρεθεί συμβατός δότης! Έχει δεχτεί να έρθει και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα τον ευχαριστώ για μια ζωή. Ευχόμασταν να μην υποτροπιάσω αλλά τελικά… Υποτροπίασα, τι να κάνεις! Κάνω κάποιες διαδικασίες μέχρι να μου πουν ότι είμαι έτοιμη να πάω για τη μεταμόσχευση. Γενικά κάνω ό,τι μου λένε οι γιατροί, κατά γράμμα. Θέλει πάρα πολλή δουλειά να παραμένω αισιόδοξη. Αυτή τη φορά μαύρισα πολύ, στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ, έκλαψα πολύ. Θέλει πολλή δουλειά να είσαι δυνατός… Δεν ήμουν καθόλου δυνατή, όλες αυτές τις ημέρες ήμουν χάλια"

Ευχάριστα νέα για τη Ρεγγίνα Μακέδου | Βρέθηκε συμβατός δότης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ