Follow us

Άννα Χατζησοφιά | "Ήμουν 12 ετών όταν έμαθα ότι οι θείοι μου είναι οι βιολογικοί μου γονείς"

"Δεν ήμουν το πιο προστατευμένο παιδί της οικογένειας, ήταν δύσκολο".

MissBloom TEAM
Άννα Χατζησοφιά NDP

Την Άννα Χατζησοφιά συνάντησε χθες η κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα Δε Γίνεται". Η σεναριογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τις σπουδές της, για τη σχέση της με τον Χάρη Ρώμα αλλά και για τα παιδικά της χρόνια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πράγματα που δε γνωρίζαμε.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Χατζησοφιά αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είναι υιοθετημένη, κάτι που ανακάλυψε η ίδια, στην ηλικία των 12 ετών. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γνωστή σεναριογράφος, οι βιολογικοί γονείς της ήταν οι θείοι της. Όσον αφορά τη σχέση της με τον Χάρη Ρώμα, η Άννα Χατζησοφιά παραδέχτηκε πως αν και "σκοτώνονται" για τα σενάρια και τα πολιτικά, είναι οικογένεια.

"Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη μέχρι 12 ετών και μετά πήγα στον Τύρναβο. Ήμασταν τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν ήμουν το πιο προστατευμένο παιδί της οικογένειας.

Με είχε υιοθετήσει η αδελφή του πατέρα μου, δεν είχε κάνει παιδιά και με πήρε οκτώ μηνών. Όταν πέθαναν οι θετοί μου γονείς, γύρισα στους πραγματικούς μου, στον Τύρναβο. Ήμουν 12 ετών όταν έμαθα ότι οι θείοι μου είναι οι βιολογικοί μου γονείς. Ήταν δύσκολο".

"Με τον Χάρη Ρώμα κολλήσαμε αμέσως από την πρώτη στιγμή, είμαστε οικογένεια. Με τον Χάρη σκοτωνόμαστε για τα σενάρια και για τα πολιτικά. Δεν θα δεχόμασταν να βρεθούμε αντίπαλοι πολιτικά σε πάνελ. Ένας πολιτικός θεωρούσε ότι σκιαγραφείται ο ίδιος στο πρόσωπο του υπουργού που υποδυόταν ο Χρήστος Ευθυμίου. Το "Κωνσταντίνου και Ελένης” θα μπορούσε να γίνει ταινία".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ