Follow us

Aννίτα Ναθαναήλ | "Είσαι σύμβολο αγαπημένη μου Ιωάννα"

Η ανάρτηση για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και η νέα φωτογραφία χωρίς μάσκα.

MissBloom TEAM
Παλιοσπύρου - Ναθαναήλ NDP

Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου το βράδυ της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή "Πρωταγωνιστές" του Σταύρου Θεοδωράκη. Η άτυχη Ιωάννα, η οποία δύο χρόνια πριν δέχτηκε, ως γνωστόν, επίθεση με βιτριόλι, εμφανίστηκε για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της, θέλοντας να μας δείξει τον αληθινό της πρόσωπο.

Η δύναμη και το κουράγιο της σχολιάστηκαν από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία, ενώ ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν και η Αννίτα Ναθαναήλ η οποία έχει στηρίξει έμπρακτα την Ιωάννα, τα δύο αυτά χρόνια.

Μάλιστα η Αννίτα ανέβασε μία νέα φωτογραφία της Ιωάννας στο Twitter, με τα εξής λόγια στη λεζάντα: "Πόση δύναμη και κουράγιο κρύβεται μέσα σου; Είσαι σύμβολο αγαπημένη μου Ιωάννα".

Λίγο νωρίτερα, και η ίδια η Ιωάννα είχε ανεβάσει ακόμη μία φωτογραφία χωρίς μάσκα, στέλνοντας το δικό της ελπιδοφόρο μήνυμα: "Συνοδοιπόρο στη ζωή πρέπει να έχουμε την ελπίδα.. για να καταφέρνουμε να ξεπερνάμε στεναχώριες, κλάματα, χειρουργεία… για να σηκωνόμαστε ξανά μετά την πτώση. Αν έχεις φίλους και ανθρώπους που σε αγαπάνε δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Ο Σταύρος λέει πως "Η συνωμοσία του καλού κάνει θαύματα". Ένα τέτοιο θα δούμε ξανά απόψε με την επανάληψη της εκπομπής "Πρωταγωνιστές"".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ