Emma Stone - Γιώργος Λάνθιμος | Στις κερκίδες του ΣΕΦ για το Ολυμπιακός - Μονακό

Από το Met Gala στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η διάσημη ηθοποιός.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Πολλούς θα περίμενε κανείς να συναντήσει στο χθεσινό κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού εναντίον της Μονακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μιας και δεν είναι λίγοι οι διάσημοι Έλληνες που δηλώνουν φανατικοί της ομάδας του Πειραιά. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λάνθιμος.

Ο διεθνούς φήμης και υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης, απαθανατίστηκε στο γήπεδο να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα. Συντροφιά του, δεν ήταν η σύζυγός του ή κάποια φίλη αλλά η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Emma Stone!

H βραβευμένη με Όσκαρ Εmma, ως γνωστόν μετά τη συνεργασία της με τον Λάνθιμο στην ταινία "Τhe Favourite" η οποία αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, λαμβάνοντας επίσης πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ, είχε δηλώσει ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με τον ταλαντούχο Έλληνα σκηνοθέτη, κάτι που έγινε πραγματικότητα.

Η νέα τους ταινία ονομάζεται "Βληχή" ενώ οι θαυμαστές και των δύο ανυπομονούν για περισσότερες λεπτομέρειες. Για την ώρα, σας δείχνουμε τις φωτογραφίες τους από το ΣΕΦ. Δεν γνωρίζουμε αν φώναξε συνθήματα μαζί με το ενθουσιώδες κοινό, αλλά αν κρίνουμε από το ύφος της, μάλλον χάρηκε με την πρόκριση της ελληνικής ομάδας.