Follow us

Η Νικολέττα Ράλλη απαντά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Ήξερα ότι το τηλεμάρκετινγκ μπορεί να κάνει ζημιά"

Η απάντηση της Νικολέττας στα σχόλια της Σταματίνας.

MissBloom TEAM
Νικολέττα Ράλλη Instagram

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Νικολέττα Ράλλη είναι εκτός τηλεόρασης, με την εκπομπή της να βρίσκει απότομο τέλος. Σχολιάζοντας την έκβαση της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το "Happy Day" αναφέρθηκε στο τηλεμάρκετινγκ που είχε η εκπομπή, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα ως υπερβολικό.

Νικολέττα Ράλλη | Να γιατί θεωρείται από τις πιο καλλίγραμμες μαμάδες της ελληνικής showbiz

Η Νικολέττα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina", δίνοντας τη δική της απάντηση.

"Η αλήθεια είναι ότι όταν το Open επέστρεψε στην κανονική ροή του, γιατί είχε συνέχεια ειδήσεις όσον αφορά στον πόλεμο, εγώ θεωρούσα ότι θα ξεκινήσουμε μαζί με τις άλλες εκπομπές. Δεν το είδα να γίνεται… Όσον αφορά στην παραγωγή δεν είχα καμία ενημέρωση, πολλές φορές δεν μου σήκωναν και το τηλέφωνο ή μου έλεγαν "θα σου πούμε”. Ε θα δούμε μία, θα δούμε δύο εντάξει. Το ένιωθα, δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν δεν ξεκινήσαμε μαζί με τις υπόλοιπες εκπομπές. Τακτοποιήθηκα οικονομικά με μια μικρή καθυστέρηση"

"Δεν γίνεται να μην έχει μια εκπομπή εμπορική τοποθέτηση για να βγει στον αέρα. Από πού θα έρθουν τα λεφτά να πληρωθούμε όλοι μας; Αυτό είναι γεγονός! Δεν είμαι χαζή. Ήξερα ότι το τηλεμάρκετινγκ μπορεί να κάνει ζημιά σε μια εκπομπή. Μπορεί όμως να κάνει μεγαλύτερη ζημιά όταν διαπίστωσα, γιατί δεν το γνώριζα ότι πέρα από τα 15 λεπτά τηλεμάρκετινγκ που βάζουμε διάλειμμα και κολλάει με διαφημίσεις και μετά ξαναδιαφημίζω αυτό το προϊόν δεν το ήξερα"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ