Follow us

Σταύρος Σβήγκος | Μιλάει για πρώτη φορά για το χωρισμό του από την Ελένη Αϊβαλή - ο ειδικός που επισκέφθηκαν πριν από το διαζύγιο

"Πάντα θα είμαστε οι γονείς του, πάντα θα είναι η μαμά του και πάντα θα είμαι ο μπαμπάς του" είπε για το γιο τους Άγγελο.

MissBloom TEAM
Σταύρος Σβήγκος

Καλεσμένος στην εκπομπή "Το Πρωινό" βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (06/05) ο Σταύρος Σβήγκος. Ο ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του από την Ελένη Αϊβαλή, για τη σχέση που έχουν σήμερα αλλά και για τη συνεπιμέλεια του γιου τους, Άγγελου.

Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ελένη Αϊβαλή, πριν από περίπου ενάμησι μήνα, αποκάλυψε μέσω Instagram πως έχει χωρίσει από τον ηθοποιό. Ο Σταύρος Σβήγκος σχολίασε τον τρόπο που επέλεξε η πρώην σύζυγος του να το ανακοινώσει, λέγοντας απλώς πως είχε ανάγκη να το πει και το είπε. Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως για το διαζύγιο συμβουλεύτηκαν έναν ειδικό ενώ υπογράμμισε πως έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις καθώς πάνω απ'όλα είναι ο γιος τους, o Άγγελος.

"Είχε την ανάγκη να το πει και το είπε. Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Πρώτα απ' όλα είναι το παιδάκι μας. Πάντα θα είμαστε οι γονείς του, πάντα θα είναι η μαμά του και πάντα θα είμαι ο μπαμπάς του. Έχουμε κοινό ενδιαφέρον το παιδί και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για αυτό. Έχουμε συνεπιμέλεια με την Ελένη, μισές μέρες είναι με εμένα και μισές με τη μαμά του. Τα καταφέρνουμε κι έχουμε την επιλογή να πηγαίνουμε στο σπίτι της, όποτε θέλουμε. Μένουμε κοντά στα δέκα λεπτά απόσταση"

"Αυτό ήταν που θέλαμε, συμβουλευτήκαμε κι ειδικό. Για το παιδί κυρίως, είναι μικρός και δέχεται μια πραγματικότητα όπως είναι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Το αφύσικο θα ήταν να μην βλέπει τον ένα από τους γονείς ή να βλέπει και τους δύο να είναι στα μαχαίρια. Δεν έχει αλλάξει τίποτα για τον Άγγελο. Θεωρώ ότι είμαστε το ίδιο σημαντικοί και οι δύο γονείς, η μητέρα και ο πατέρας είναι ακριβώς το ίδιο"

Το story που είχε κάνει η Ελένη Αϊβαλή αποκαλύπτοντας τον χωρισμό :

Σταύρος Σβήγκος | Μιλάει για πρώτη φορά για το χωρισμό του από την Ελένη Αϊβαλή - ο ειδικός που επισκέφθηκαν πριν από το διαζύγιο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ