Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Χαμογελαστή και με τα φυσικά της μαλλιά, δείχνει τη νέα της εικόνα στο Instagram

"Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα".

Ιωάννα Παλιοσπύρου Instagram

Αμέριστη συμπαράσταση και αμέτρητα μηνύματα αγάπης έχει δεχθεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τη συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εκπομπή "Πρωταγωνιστές" πριν λίγες ημέρες. Σε αυτή την εκπομπή, που παρακολούθησε με δέος ολόκληρη η Ελλάδα, η κοπέλα αποκάλυψε on camera (και με περίσσειο θάρρος) τη νέα της εικόνα, μιλώντας για τα γεγονότα που, 2 χρόνια πριν, έμελλαν να αλλάξουν τη ζωή της για πάντα.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζει να μας εμπνέει με τη στάση, τη συμπεριφορά και την αξιοπρέπειά της, αφού μόλις πριν λίγες ώρες επανήλθε δημοσιεύοντας μια νέα φωτογραφία της, αυτή τη φορά χαμογελώντας en face στην κάμερα χωρίς μάσκα.

Aννίτα Ναθαναήλ | "Είσαι σύμβολο αγαπημένη μου Ιωάννα"

Πιο αναλυτικά, η κοπέλα ποζάρει χαμογελαστή με τα φυσικά της, καστανά μαλλιά και με ένα πολύ διακριτικό μακιγιάζ, ενώ φαίνεται χαρούμενη, με την χαρακτηριστική αισιοδοξία της να της φωτίζει το πρόσωπο.

Η φωτογραφία:

Loading...

Στη λεζάντα έγραψε:

Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα.
Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτό είναι ευλογία!
#feelingblessed #newlife #newface #happy 📸 @olympiakrasagaki

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ