Follow us

Αμαλία Κωστοπούλου | Οι φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι της στο Μαλιμπού είναι ξεκάθαρα #homegoals

Στην Αμερική βρέθηκε η Τζένη Μπαλατσινού για να δει την πολυαγαπημένη της κόρη, την οποία απαθανάτισε σε όλες τις ευχάριστες στιγμές που περνούν μαζί.

Αμαλία Κωστοπούλου NDP

Οι πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού στο Instagram ένα πράγμα υποδηλώνουν: Πόσο χαρούμενη είναι που τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο πλευρό της πολυαγαπημένης της κόρης, Αμαλίας, η οποία ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αμερική.

Κομψή με αθλητική φόρμα | Η Τζένη Μπαλατσινού δημιούργησε το ιδανικό look

Έτσι, η παρουσιάστρια και μοντέλο δεν χάνει ευκαιρία να την επισκεφτεί στην άλλη άκρη της γης, όποτε φυσικά είναι εφικτό και για εκείνη, μιας και οι υποχρεώσεις της στην Αθήνα καλά κρατούν. Δεδομένου όμως ότι σε λίγες μέρες η Αμαλία έχει γενέθλια (11 Μαΐου), η μαμά της βρήκε την ιδανική αφορμή για να την επισκεφτεί στο σπίτι της στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Σε όλα τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στα stories της, διαπιστώνουμε πόσο όμορφα τα περνούν οι δυο τους στο ηλιόλουστο, ζεστό Μαλιμπού. Ποζάρουν χαμογελαστές on camera, κάνουν βόλτες στην παραλία, παίζουν με τον σκύλο της Αμαλίας, απολαμβάνουν λαχταριστά ροφήματα ενώ λιάζονται στον υπέροχο κήπο της.

Μέσα από τις φωτογραφίες που ανήρτησε μάλιστα, βλέπουμε μερικές γωνιές από το πολυτελές σπίτι της Αμαλίας στην Αμερική: Ευρύχωρο, ευήλιο, φιλόξενο, με διακοσμητικές λεπτομέρειες που άνετα θα μπορούσαν να είχαν ξεπηδήσει από το πιο στιλάτο art deco περιοδικό.

Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου:

Loading...
Αμαλία Κωστοπούλου | Οι φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι της στο Μαλιμπού είναι ξεκάθαρα #homegoals
μπαλατσινου
μπαλατσινου
μπαλατσινου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ