Follow us

Γιορτή της Μητέρας | Η Ρούλα Ρέβη γιορτάζει με μια flashback φωτογραφία των διδύμων - και είναι ό, τι πιο cute έχουμε δει τελευταία

Δες όλες τις οικογενειακές τους στιγμές που αποδεικνύουν πόσο δεμένοι είναι μεταξύ τους (φωτό).

Ρούλα Ρέβη NDP

Κυριακή 8 Μαΐου σήμερα, η ημέρα που τιμάμε τις πολυαγαπημένες μητέρες όλου του κόσμου, έναν "ρόλο" τόσο σπουδαίο, με μεγάλη σημασία για όλους μας.

Για να τιμήσει λοιπόν αυτή τη μέρα, η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε στο Instagram μια #tb φωτογραφία της ίδιας με τα δίδυμα, όταν εκείνα ήταν ακόμη μωρά. Και πίστεψέ μας, είναι ό, τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα, με τα δύο μωράκια να κοιτούν στην κάμερα με ένα τόσο γλυκό βλέμμα και τη μητέρα τους να τα αγκαλιάζει σφιχτά και το χαμόγελό της να εκφράζει την απέραντη ευτυχία της.

"Βαθιά, αληθινή, άνευ όρων αγάπη !!!! Χρόνια πολλά!", έγραψε στη λεζάντα της εικόνας η γνωστή φωτογράφος, και πράγματι, περί αυτού ακριβώς πρόκειται, αν κρίνουμε και από τη σχέση που έχουν αναπτύξει πλέον με το πέρασμα των χρόνων.

Η φωτογραφία:

Loading...

Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που η φωτογράφος έχει αναρτήσει σχετικές, πολύ cute στιγμές τους στο Instagram. Σαν οικογένεια συνηθίζουν να περνούν πολύ χρόνο όλοι μαζί και είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι, γεγονός που αποδεικνύεται εύκολα με ένα scrolling στον προφίλ της.

Για του λόγου το αληθές:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ