Follow us

Πανύψηλη και κούκλα | Η νέα εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη μαζί με τη μητέρα της Δέσποινα Βανδή

Η Μελίνα σε έναν χρόνο ξεκινάει τις σπουδές της στο εξωτερικό.

MissBloom TEAM
Δέσποινα Βανδή, Μελίνα

Στη Γλυφάδα βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή μαζί με την 18χρονη κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη. Μαμά και κόρη, πιο fresh και casual από ποτέ, έκαναν τα ψώνια τους ενώ όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, δε σταμάτησαν να μιλάνε και να γελάνε.

Πανύψηλη και κούκλα | Η νέα εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη μαζί με τη μητέρα της Δέσποινα Βανδή

Έτοιμοι για γάμο Βανδή και Μπισμπίκης; To insta story που "φούντωσε" τις φήμες

Η Δέσποινα Βανδή, παρά τις αυξημένες της υποχρεώσεις, βρίσκει πάντα χρόνο για τα παιδιά και την οικογένειά της. Το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ τους, είναι οφθαλμοφανές ενώ όπως έκανε γνωστό η τραγουδίστρια, η Μελίνα Νικολαΐδη θα φύγει πολύ σύντομα από δίπλα της, ανοίγοντας τα φτερά της για το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η Μελίνα Νικολαΐδη αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρά της στο Λονδίνο, κάνοντας σπουδές υποκριτικής.

"Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο"

Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαΐδη
Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαΐδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ