Follow us

Priyanka Chopra - Nick Jonas | Μοιράστηκαν την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας και χρειάστηκε να μείνει σε θερμοκοιτίδα πολλές μέρες.

MissBloom TEAM
dfhddgd Splash News/Ideal Image

H Priyanka Chopra και ο Nick Jonas σύστησαν την κόρη τους στους fans τους ανεβάζοντας την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram.

Η ηθοποιός μοιράστηκε τη φωτογραφία που δείχνει το διάσημο ζευγάρι να περνάει μια όμορφη στιγμή με τη μικρούλα, με την Chopra να την έχει αγκαλιά με κλειστά μάτια και τον μουσικό να την κοιτά στα μάτια.

Το ζευγάρι έδωσε στην κόρη του το όνομα Malti Marie Chopra Jonas και στη φωτογραφία φαίνεται να φοράει ένα ροζ φόρεμα και ασορτί κορδέλα στα μαλλιά της.

"Σε αυτή την Ημέρα της Μητέρας δεν μπορούμε παρά να συλλογιστούμε τους τελευταίους λίγους μήνες και όσα περάσαμε που πλέον ξέρουμε ότι τόσος κόσμος έχει βιώσει κι αυτός. Μετά από 100 και μέρες στη ΜΕΝ το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι. Το ταξίδι κάθε οικογένειας είναι μοναδικό και απαιτεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο πίστης και, ενώ οι δικοί μας μήνες ήταν μια πρόκληση, είναι κάθε στιγμή τέλεια και πολύτιμη”, έγραψε στο Instagram της.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ