Follow us

Ιωάννα Σιαμπάνη - Τζίμης Σταθοκωστόπουλος | Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks θα γίνει μητέρα.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Σιαμπάνη NDP Photo Agency

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Ιωάννα Σιαμπάνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram τα πιο ευχάριστα νέα. Συγκεκριμένα, η influencer δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της μία φωτογραφία που τη δείχνει να φορά εσώρουχα και να φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο πως είναι έγκυος.

Μαζί με την εν λόγω φωτογραφία, η Ιωάννα Σιαμπάνη δημοσίευσε επίσης κάποια στιγμιότυπα με τη μητέρα της, θέλοντας να της ευχηθεί για την ημέρα. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε "α γίνεις μαμά και θα με καταλάβεις…έτσι μου έλεγες πάντα. Μανούλα μου η αγάπη σου ήταν και είναι απεριόριστη, σαν αυτή καμία. Τώρα θα την μοιραστώ με το αγγελούδι μας που θα σε λέει γιαγιά.
Σ ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, τις θυσίες,την ασφάλεια, τις συμβουλές.
Σ αγαπώ, σε λατρεύω και ΝΑΙ τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω.
Αυτό είναι ζωή και την δίνουμε εμείς, οι μανούλες που έγιναν ή θα γίνουν.
Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και σε αυτές που δίνουν αγάπη απλόχερα σε παιδιά κι ας μην τα έχουν γεννήσει."

Υπενθυμίζουμε πως η influencer που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο "My Style Rocks" είναι ζευγάρι με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.Πρόσφατα μάλιστα, έγινε γνωστό πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, όταν ο σύντροφος της Ιωάννας Σιαμπάνη της έκανε πρόταση γάμου την ημέρα των γενεθλίων της. Σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει πως "Έχουμε επισημοποιήσει τη σχέση μας. Μου έκανε πρόταση γάμου την ημέρα των γενεθλίων μου. Δεν έχω προλάβει ακόμη ούτε ναι να πω. Θα το δούμε πότε θα γίνει ο γάμος. Ήταν κάτι που και οι δύο περιμέναμε, το ένιωσε, ήταν πάρα πολύ όμορφα και χάρηκα".

Η ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ