Celebrity News | Η επιστροφή του "Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς", η αποβολή του Κατσαούνη και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στην ελληνική τηλεόραση

"Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε…"

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε: Θα επιστρέψει το "Σ' αγαπώ Μ' Αγαπάς;

Όσα είπε ο Θοδωρής Αθερίδης στις τηλεοπτικές κάμερες

Λίγα χρόνια μετά το "Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς”, ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα συνεργαστούν και πάλι στην επιθεώρηση που ετοιμάζει η ηθοποιός στο θέατρο Άλσος.

Δες περισσότερα στο yupiii.gr

Μιχάλης Οικονόμου: "Καλό είναι να συνηθίζουμε ερωτικές σκηνές ομοφυλόφιλων ζευγαριών στα σήριαλ"

Ο Μιχάλης Οικονόμου εξέφρασε την άποψή του για τις ερωτικές σκηνές στα τηλεοπτικά σήριαλ

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Love it" παραχώρησε ο Μιχάλης Οικονόμου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια" αλλά και στην προσωπική του ζωή, για την οποία έχει επιλέξει να μιλά ανοιχτά.

Δες περισσότερα στο yupiii.gr

Ελένη Τσολάκη: "Δεν είμαστε όλοι για όλα. Πρέπει να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας - Δεν θα γυρνούσα στο Happy Day μόνο αν... "

Η Ελένη Τσολάκη εισέβαλε στο "Καλό Μεσημεράκι"

Στο "Καλό Μεσημεράκι” της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του "Οpen Weekend” βρέθηκε στον ΣΚΑΙ και συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά μιλώντας για όλα για όλους.

Δες περισσότερα στο yupiii.gr

Survivor | Ο Γιώργος Κατσαούνης στην πρώτη του ανάρτησή μετά την αποβολή του

Εκτός Survivor βρίσκεται ο Γιώργος Κατσαούνης

Ο Γιώργος Κατσαούνης τέθηκε εκτός Survivor, μιας και πιάστηκε στα χέρια με τον Τάκη Καταγκούνια. Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός στην ανακοίνωση του στους παίκτες ανέφερε ότι η πράξη του αποτελεί παραβίαση των βασικών κανόνων του παιχνιδιού.

Δες περισσότερα στο yupiii.gr