Follow us

Ορθούλα Παπαδάκου | "Ο θάνατος του ανιψιού της και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει"

Ο θάνατος του ανιψιού της, οι τρεις αρραβώνες και το ενδεχόμενο υιοθεσίας.

MissBloom TEAM
Ορθούλα Παπαδάκου NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" μίλησε η Ορθούλα Παπαδάκου. Η γνωστή καλαθοσφαιρίστρια, μίλησε για τον θάνατο του ανιψιού της, για το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, για τον γάμο ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της.

Φαίη Ξυλά | Η ενόχληση της όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μίχα

Συγκεκριμένα, η Ορθούλα Παπαδάκου αποκάλυψε πως είναι 52 ετών τονίζοντας πως νιώθει ακόμη παιδάκι. Συνέχισε λέγοντας πως έχει κάνει τρεις αρραβώνες και τονίζοντας πως ο γάμος, δεν είναι για εκείνη. Παραδέχτηκε επίσης, πως έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, θεωρώντας πως είναι μία δύσκολη διαδικασία για κάποιον που ταξιδεύει πολύ λόγω υποχρεώσεων. Τέλος, η Ορθούλα Παπαδάκου αναφέρθηκε στον θάνατο του ανιψιού της, τον οποίο έχασε το 2017, όταν εκείνος ήταν μόλις 27 χρόνων.

"Είμαι 52 ετών, αλλά νιώθω παιδάκι, θεωρώ ότι είναι μόνο ένας αριθμός η ηλικία. Είμαι πάρα πολύ καλά με την υγεία μου, έχω να κάνω αγωγή από το 2017, νιώθω δυνατή. Όλοι έχουμε προδοθεί κάποια στιγμή στη ζωή μας. Στα 52 μου είμαι πιο ώριμη και έχω επιλέξει τους ανθρώπους που θέλω γύρω μου. Το μονόπετρο σημαίνει ότι ήρθε η ώρα. Είναι ένα δώρο από τη μαμά μου.

Έχω αρραβωνιαστεί 3 φορές. Μετά την τελευταία φορά που χώρισα, είπα δεν είναι για εμένα ο γάμος. Είμαι καλά και δε θα άλλαζα κάτι στη ζωή μου. Εννοείται πως έχω σκεφτεί την υιοθεσία, αλλά αν υπάρχουν ταξίδια και υποχρεώσεις είναι δύσκολο, ένα παιδί θέλει τους γονείς του. Ήμουν πάντα δυναμική. Είμαι πιο πολύ ξεροκέφαλη και είμαι ευθύς, που μπορεί να μην αρέσει στους περισσότερους.

Όταν έχασα τον ανιψιό μου, 27 χρονών, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Τον χάσαμε σε 6 μήνες".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ