Follow us

Eurovision 2022 | Οργή προκάλεσε η κίνηση της εκπροσώπου της Βόρειας Μακεδονίας, με τη σημαία της χώρας

Η Δημόσια Τηλεόραση κάνει λόγο για σκάνδαλο ενώ πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν ακόμη και για φυλάκιση.

MissBloom TEAM
Andrea YouTube / Eurovision Song Contest

Για σκάνδαλο μιλά τις τελευταίες ώρες η Δημόσια Τηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας, με αφορμή μία κίνηση της εκπροσώπου της χώρας, Andrea. Η Andrea, κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης της στο τιρκουάζ χαλί της τελετής έναρξης, έριξε στο πάτωμα τη σημαία της Βόρειας Μακεδονίας κάτι που όπως όλα δείχνουν, παρεξηγήθηκε.

Eurovision 2022 | Η ρατσιστική ερώτηση στην Αμάντα Γεωργιάδη που προκάλεσε σχόλια


Η εν λόγω κίνηση θεωρήθηκε προσβλητική ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημόσια Τηλεόραση, ζητήθηκε η δημόσια συγγνώμη της Andrea για τη συμπεριφορά αυτή. Η εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2022, ζήτησε πράγματι συγγνώμη ενώ όπως τόνισε, της ζητήθηκε να αφήσει κάτω τη σημαία με σκοπό να φωτογραφηθεί.

Η ανακοίνωση της Δημόσιας Τηλεόρασης :

"Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας καταδικάζει έντονα την κίνηση της εκπροσώπου μας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2022, Andra, η οποία πέταξε στο έδαφος τη σημαία της χώρας κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης στο Τορίνο. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση πίσω από αυτή τη σκανδαλώδη συμπεριφορά της εκπροσώπου μας στην Eurovision, η οποία με αυτή τη χειρονομία έδειξε ασέβεια προς το εθνικό σύμβολο, κάτι που τιμωρείται από τον νόμο. Η MRT αναμένει από την Andrea να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες για τέτοια συμπεριφορά. Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησής της από την Eurovision, αν και θα ληφθεί μέριμνα να μην προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στο MRT. Σε βάρος των υπευθύνων στην αντιπροσωπεία της Βόρειας Μακεδονίας θα ληφθούν όλα τα νομικά ενδεχόμενα για αυστηρότερες κυρώσεις γι' αυτό το σκάνδαλο".

Η Andrea απάντησε ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας πως αυτό της ζητήθηκε να κάνει, να αφήσει κάτω τη σημαία ούτως ώστε να φωτογραφηθεί. Πρόσθεσε επίσης πως δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τη χώρα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ