Follow us

Jennifer Lopez | 8 κάνονες που αναγκάζει τους συντρόφους της να ακολουθούν

Τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος που βγαίνει με τη μεγαλύτερη σταρ του πλανήτη.

MissBloom TEAM
tetwet Splash News/Ideal Image

Όσο κι αν η Jennifer Lopez βρήκε το λιμάνι της στην αγκαλιά του Ben Affleck, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η ίδια είχε περάσει από διάφορες σχέσεις, μαθαίνοντας διάφορα πράγματα για τον εαυτό της, στις οποίες, ωστόσο, έθετε τα όριά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σούπερ σταρ ανάγκαζε τους συντρόφους της να ακολουθούν κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες, ώστε να έχουν την ευκαιρία να είναι μαζί της.

1. Όχι αφορμές περί απιστίας

Η τραγουδίστρια δεν έχει καμία ανοχή στο κεφάλαιο απιστία, γι' αυτό δεν ήθελε ποτέ να νιώθει πως οι σύντροφοί της δεν της είναι πιστοί. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, εξηγούσαν πως αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez. "Δεν έχει σημασία αν την απάτησε ή όχι. Δεν αντέχει τον φόβο της απιστίας να υπάρχει στον αέρα μεταξύ τους. Τη στιγμή που η εμπιστοσύνη της θα διαλυθεί, δεν υπάρχει γυρισμός", είχε δηλώσει πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

2. Απαγορεύονται οι γυναίκες αεροσυνοδοί

Εξαιτίας μίας φήμης περί απιστίας από την πλευρά του Marc Anthony με μία αεροσυνοδό κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η Lopez έχει τον κανόνα να μην υπάρχει γυναίκα στο ιδιωτικό τζετ των συντρόφων της, σύμφωνα με είδηση του Fox News.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ