Φωτεινή Κουμάντου | Η κόρη της Ζέτας Θεοδωρακοπούλου είναι φυσική κοκκινομάλλα και κούκλα

Η όμορφη Φωτεινή είναι πολύ δεμένη με τον αδερφό της Λάμπη Ευαγγελάτο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την γνωρίσαμε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του MEGA και πιο συγκεκριμένα μέσα από τον τομέα της αθλητικής ενημέρωσης. Η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου τόλμησε και κατάφερε να καθιερωθεί σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο μιας και για πολλά χρόνια η φωνή αλλά και η παρουσία της ήταν συνώνυμο της τηλεοπτικής αθλητικής ενημέρωσης.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, είναι λίγο πολύ γνωστό ότι υπήρξε παντρεμένη με τον Νίκο Ευαγγελάτο με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Λάμπη. Ο νεαρός, ο οποίος σήμερα είναι 26 ετών λατρεύει τους γονείς του και φροντίζει να περνάει αρκετό χρόνο και με τους δύο.

Μετά τον γάμο της με τον Ευαγγελάτο, η Ζέτα γνώρισε και παντρεύτηκε τον Χρήστο Κουμάντο, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, τη 19χρονη Φωτεινή. Η Φωτεινή είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά της: Ένα πλάσμα φωτεινό, γεμάτο φρεσκάδα και ομορφιά. Διαθέτει άκρως εντυπωσιακά μαλλιά ενώ αν κρίνουμε από το Instagram της λατρεύει να περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

Μάλιστα η μητέρα της, με αφορμή την γιορτή του Λάμπη τον Φεβρουάριο, ανέβασε μία φωτογραφία με τα δύο της παιδιά, γράφοντας στη λεζάντα: "Μια μικρή οικογενειακή ιστορία! Χρόνια σου πολλά Λάμπη μου, αγάπη μου...πάντα δίπλα σ εσένα και την αδελφούλα σου".

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω: