Follow us

Baby Loading | Φωτογραφίες διάσημων Ελληνίδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους

Οι ανακοινώσεις και το μαγικό ταξίδι που μοιράστηκαν με τους followers τους.

MissBloom TEAM
μπομπα, οικονομακου, ραλλη Instagram

Έχοντας καταφέρει να χτίσουν ένα σταθερό κοινό στα social media τα τελευταία χρόνια, οι διάσημες Ελληνίδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους θέλησαν να μοιραστούν τις πιο προσωπικές και όμορφες στιγμές του ταξιδιού αυτού με τους αγαπημένους τους followers, ανεβάζοντας φωτογραφίες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram με απίστευτα συναισθηματικό περιεχόμενο. Με αφορμή την τρυφερή φωτογραφία που ανήρτησε στο προφίλ της η Λάουρα Νάργες προκειμένου να ανακοινώσει πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Χρήστο Σαντικάι, αλλά και εκείνη με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, συγκεντρώσαμε φωτογραφίες διάσημων Ελληνίδων που μας συμπεριέλαβαν στη μαγική αυτή διαδρομή, μέχρι να κρατήσουν το μωρό τους στην αγκαλιά τους.

Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media και στις δύο εγκυμοσύνες της, ενώ πρόσφατα με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας μοιράστηκε φωτογραφίες με φουσκωμένη την κοιλίτσα της.

Loading...

Χριστίνα Μπόμπα

Η νέα μαμά τώρα μπορεί να μοιράζεται μαζί μας τις περισσότερες στιγμές που περνάει με τα δυο της μωρά, αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δε χόρταινε να ανεβάζει φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Loading...

Βασιλική Μιλλούση

Με τον Λευτέρη Πετρούνια έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, αναρτώντας συχνά φωτογραφίες με τις δυο τους κόρες. Ωστόσο, πολύ πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τα μωρά της, η Βασιλική Μιλλούση δεν αντιστάθηκε στο Instagram trend, δείχνοντας την κοιλιά της στα social media.

Loading...

Μαρία Ηλιάκη

Με μία φωτογραφία στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε τα νέα της εγκυμοσύνης της, συνοδεύοντας αυτή μία πολύ τρυφερή λεζάντα.

Loading...

Βίκυ Καγιά

Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια το 2018 έφερε το δεύτερο παιδί της στον κόσμο και μέχρι τότε, όπως έδειξε ο λογαριασμός της στο Instagram, είχε πολυ παιχνιδιάρικη διάθεση.

Loading...

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη κράτησε για αρκετούς μήνες κρυφή την εγκυμοσύνη της, ωστόσο προς το τέλος και ενώ ήταν πλέον αδύνατο να μείνει μυστικό, είχε μοιραστεί ορισμένες φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Loading...

Ελένη Χατζίδου

Παίρνοντας έμπνευση από τη φωτογράφιση της Beyonce όταν ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, η Ελένη Χατζίδου αναπαρήγαγε την εικόνα με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Παράλληλα, και τους επόμενους μήνες ανέβαζε φωτογραφίες, ενημερώνοντάς μας για την πορεία της.

Loading...

Νικολέττα Ράλλη

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε τα ευχάριστα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ωστόσο για όσους δεν παρακολούθησαν το συγκεκριμένο, ανέβασε και μία σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ