Follow us

Άννα Μπεζάν | Αποκάλυψε on air το φύλο του μωρού που περιμένει

Η ηθοποιός μίλησε με τη Μπέτυ Μαγγίρα για την εγκυμοσύνη της αλλά και την απουσία του αγαπημένου της, Δημήτρη Παππά.

Άννα Μπεζάν Instagram

Την αποκάλυψη του φύλου του μωρού που περιμένει έκανε νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης η Άννα Μπεζάν, η οποία διανύει ήδη τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός που σύντομα θα γίνει μανούλα, μίλησε μέσω βιντεοκλήσης με την Μπέτη Μαγγίρα στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;".

Άννα Μπεζάν | "Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος έπαθα κρίση πανικού"

Στην ερώτηση της παρουσιάστριας για το πώς προχωράει η εγκυμοσύνη, η ηθοποιός απάντησε ότι όλα βαίνουν καλώς ενώ αποκάλυψε on air και το φύλο του μωρού που είναι κοριτσάκι.

"Μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη είναι ήρεμη. Το μωρό είναι κορίτσι, είμαι πεντέμισι μηνών", δήλωσε και η ευτυχία διαγραφόταν ξεκάθαρα στο πρόσωπό της.

Όσο για τον αγαπημένο της, Δημήτρη Παππά και τη μητέρα του, που αναχώρησαν χθες για το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν, η ηθοποιός είπε για την απουσία του:

"Δεν βλέπετε τον μαύρο κύκλο; Δεν έχω κλείσει μάτι", και συνέχισε χιουμοριστικά: "Εγώ τους έδιωξα. Το μυστικό για ένα πετυχημένο γάμο είναι να διώξεις πεθερά και άνδρα, αν τα καταφέρεις".

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Άννα Μπεζάν | Αποκάλυψε on air το φύλο του μωρού που περιμένει

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ