Follow us

Κατερίνα Βρανά | "Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα, ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή"

Η γνωστή κωμικός αναφέρθηκε και στην αποκατάσταση της υγείας της η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε, προχωράει αργά.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Βρανά Alpha

Στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και στον Κώστα Τσουρό μίλησε η Κατερίνα Βρανά. Η γνωστή κωμικός αναφέρθηκε στην υγεία της και στην αποκατάστασή της ενώ μοιράστηκε μνήμες από τους μήνες που βρισκόταν σε κώμα.

Η Κατερίνα Βρανά μιλάει για την ημέρα που έφτασε κοντά στον θάνατο | ''Γιορτάζουμε ότι δεν πέθανα''

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα εξομολογήθηκε πως η αποκατάστασή της προχωράει πολύ αργά ενώ αποκάλυψε πως όταν βρισκόταν σε κώμα, άκουγε τους ανθρώπους γύρω της να λένε "πολύ δύσκολη η κατάσταση".

"Από τότε που αρρώστησα δεν μπορούν να συντονιστούν οι φωνητικές χορδές μου. Στην παράσταση "Σχεδόν Πέθανα" θα δείτε μία κωμική εξιστόρηση της περιπέτειας της υγείας μου. Πήγα να πεθάνω στην πόλη Malacca στην Μαλαισία. Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα, τους 3 μήνες που κινδύνευσε η ζωή μου, έβλεπα ότι κάνω γιόγκα. Ήμουν σε κώμα και τους άκουγα να λένε "πολύ δύσκολη η κατάσταση", και εγώ σκεφτόμουν τι υπερβολάρες, σίγα τα λάχανα!"

"Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή, όταν τυφλώθηκα μου χάλασε το κέφι για καμία εβδομάδα. Δεν είχα καταλάβει ακριβώς πόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας είχα, 1 χρόνο μετά το κατάλαβα. Η αποκατάσταση πάει πολύ αργά, νομίζω μέχρι να γίνω 8 θα έχω στρώσει. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να πεις κάτι και να μην γελάνε"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ