Follow us

Eurovision 2022 | Πώς σχολίασε η Ανδρομάχη την εμπλοκή του ονόματός της σε καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης;

Τι δήλωσε η εκπρόσωπος της Κύπρου για το συγκεκριμένο περιστατικό;

MissBloom TEAM
Ανδρομάχη Instagram

Ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης κατήγγειλε μία Ιταλίδα εθελόντρια κατά την τελετή έναρξης της φετινής Eurovision την προηγούμενη Κυριακή. Συγκεκριμένα, η 20χρονη κοπέλα είπε :

"Στην γιορτή εγκαινίων, πολλοί ήπιαν πάρα πολύ, τόσο που όλα τα οινοπνευματώδη ποτά εξαντλήθηκαν. Μετατράπηκε σε ένα πάρτι άνευ ορίων"

"Δυο χορευτές ξένου καλλιτέχνη, ένας έγχρωμος και ένας λευκός, οι οποίοι στην πασαρέλα δήλωσαν ότι αγαπούν τις Ιταλίδες, μας κοίταξαν επίμονα και πλησίασαν. Ήταν ενοχλητικοί"

"Άρχισαν να χορεύουν και να μας αγγίζουν. Όλο και πιο κάτω, μέχρι τα οπίσθια"

"είδα μια άλλη κοπέλα να απομακρύνει με αποφασιστικότητα έναν καλλιτέχνη που προσπάθησε να την φιλήσει".

"Δεν καταγγείλαμε το γεγονός στους ανώτερους μας, για να μην δημιουργήσουμε προβλήματα, αλλά αν ήμουν σε ντίσκο θα τους είχα χαστουκίσει"

Σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή "Super Katerina", η εκπρόσωπος της Κύπρου καλέστηκε να σχολιάσει το γεγονός αυτό. Συγκεκριμένα, η Ιταλίδα εθελόντρια ισχυρίστηκε ότι και η Ανδρομάχη έγινε αντικείμενο προσοχής ενώ την πλησίασαν αρκετοί άνδρες. Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος της Κύπρου, είπε χαρακτηριστικά πως δεν έχει άποψη και πως δεν ξέρει για ποιο θέμα μιλάνε.

"Αν είχα δει κάτι θα ήμουν η πρώτη που θα άνοιγα το στόμα μου γιατί όταν βλέπω να γίνεται κάτι άδικο ή περίεργο το λέω κατευθείαν. Δεν είδα κάτι οπότε δεν έχω καμία άποψη για το θέμα"

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ