Follow us

Ανδρομάχη Δημητροπούλου | Ποια είναι η εκπρόσωπος της Κύπρου; - Γνωρίστε τη λίγο καλύτερα πριν από τον δεύτερο ημιτελικό

"ELA" θα μας πει απόψε η Ανδρομάχη Δημητροπούλου από τη σκηνή της Eurovision.

MissBloom TEAM
Ανδρομάχη Δημητροπούλου Instagram @andromache_dim

Την Ανδρομάχη Δημητροπούλου τη γνωρίσαμε το 2015 μέσα από τη συμμετοχή της στο "The Voice of Greece". Σήμερα, επτά χρόνια μετά, η νεαρή τραγουδίστρια ανεβαίνει στη μεγαλύτερη σκηνή της μέχρι τώρα καριέρας της. Στη σκηνή της Eurovision.

Loading...

Εν όψει του δεύτερου ημιτελικού, και λίγο πριν το μεγάλο πάρτι του Σαββάτου, γνωρίζουμε λίγο καλύτερα την Ανδρομάχη Δημητροπούλου.

Γεννήθηκε στη Γερμανία όπου έζησε μέχρι τα 10 της χρόνια. Τότε ήταν που μετακόμισε στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Ηλεία. Στα 18 της χρόνια, η τραγουδίστρια έφυγε για την Αθήνα με σκοπό να κυνηγήσει τα όνειρά της και έτσι τo 2015, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το "The Voice of Greece". Την ίδια μάλιστα χρονιά, και για τα επόμενα δύο χρόνια, η 27χρονη τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον Νίκο Βέρτη. Μέχρι σήμερα, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου έχει συνεργαστεί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ανήκει στο δυναμικό της Panik Records και μέχρι στιγμής, όλα της τα τραγούδια γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία. Αγαπημένο όλων, είναι μάλλον το τραγούδι "Να 'Σουν Ψέμα", που κυκλοφόρησε το 2019. Στις 9 Μαρτίου ανακοινώθηκε πως η Ανδρομάχη Δημητροπούλου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι "ELA”. Απόψε, η Ανδρομάχη είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό πάνω στη σκηνή της Eurovision και εμείς, ανυπομονούμε.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ