Follow us

Η Barbie παρουσιάζει την πρώτη κούκλα με ακουστικά βαρηκοΐας και την πρώτη κούκλα Ken με λεύκη

Στηρίζοντας τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη.

MissBloom TEAM
Barbie

Στηρίζοντας τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, η Barbie παρουσίασε την πρώτη κούκλα με ακουστικά βαρηκοΐας και την πρώτη κούκλα Ken με λεύκη. Μάλιστα, η σειρά Barbie Fashionistas 2022 περιλαμβάνει κούκλες με διάφορους σωματότυπους, με καμπύλες, με προσθετικά μέλη, αλλά και με διάφορα χρώματα σε δέρμα, μάτια, μαλλιά. Με περισσότερες από 175 εμφανίσεις, η σειρά Barbie Fashionistas είναι αυτή που προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία ενώ η Barbie αποτελεί την κούκλα με τη μεγαλύτερη διαφορετικότητα στην αγορά.

Για τη Barbie με τα ακουστικά βαρηκοΐας, η εταιρεία ζήτησε τη βοήθεια από την επικεφαλής στην εκπαιδευτική ακοολογία, Dr. Jen Richardson, η οποία δήλωσε πως είναι πολύ ενθουσιασμένη καθώς "οι μικροί ασθενείς μου βλέπουν και παίζουν με μια κούκλα που τους μοιάζει".

Η Barbie παρουσιάζει την πρώτη κούκλα με ακουστικά βαρηκοΐας και την πρώτη κούκλα Ken με λεύκη

Τα σχέδια είναι πολλά και πράγματι εντυπωσιακά. Υπάρχουν πλέον κούκλες με μικρότερο στήθος, με καμπύλες, άντρες με μαλλιά φράντζα αλλά και με λιγότερο μυώδεις σωματότυπους. Κούκλες που αντιπροσωπεύουν κάθε άνθρωπο και κάθε σωματότυπο, αυτό θα δούμε στα σχέδια της σειράς Barbie Fashionistas που θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από 25/05/2022.

Ken

Barbie

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ