Follow us

Wedding Bells | Δέκα διάσημες Ελληνίδες νύφες που άφησαν ιστορία με τις εμφανίσεις τους

Τι επέλεξαν να φορέσουν οι αγαπημένες Ελληνίδες celebrities την ημέρα του γάμου τους;

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Σε λιγότερο από ένα μήνα έρχεται το καλοκαίρι και οι γάμοι αναμένονται να είναι πολλοί. Σήμερα, θυμόμαστε 10 νύφες της ελληνικής showbiz που μας έμειναν αξέχαστες.

Νούμερο ένα στη λίστα μας, η Τόνια Σωτηροπούλου. Η πανέμορφη ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια, στις 11 Οκτωβρίου του 2021 στο μαγικό νησί της Ύδρας, κάνοντας έναν από τους πιο κομψούς και elegant γάμους της δεκαετίας. Το κλασικά πανέμορφο νυφικό της, φυσικά και ήταν MI-RŌ.

Loading...

Loading...

Με έναν παραμυθένιο γάμο και με ένα ακόμα πιο παραμυθένιο νυφικό, η Δούκισσα Νομικού παντρέυτηκε τον Ιούνιο του 2017, στο νησί των ανέμων, τον εκλεκτό της καρδιά της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Πιο ευτυχισμένη και πιο όμορφη από ποτέ, η Δούκισσα Νομικού φόρεσε ένα νυφικό δια χειρός Celia Kritharioti, θυμίζοντας πριγκίπισσα.

Loading...

Loading...

Ένα χρόνο αργότερα, η Χριστίνα Μπόμπα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας φορώντας ένα εξώπλατο νυφικό, επίσης Celia Kritharioti. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης παντρεύτηκαν στη Σίφνο την 1η Σεπτεμβρίου του 2018.

Loading...

Loading...

Νυφικό Celia Kritharioti φόρεσε και η Αθηνά Οικονομάκου. Με ένα άκρως ιδιαίτερο μακρυμάνικο πουά νυφικό, με ένα μακρύ πέπλο και με λουλούδια στα μαλλιά, η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε στη Μύκονο τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Loading...

Loading...

Ένας από τους γάμους της δεκαετίας, είναι αδιαμφισβήτητα αυτός της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά. Όμορφη και κομψή, με πέρλες στα αυτιά, η Κάτια Ζυγούλη υπήρξε μία κλασική νύφη από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο στα παραμύθια. Το νυφικό της ήταν φυσικά, Celia Kritharioti. Το ζευγάρι παντρέυτηκε τον Ιούλιο του 2017.

Loading...

Loading...


Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και λαμπερούς γάμους της ελληνικής showbiz για το 2018, ήταν αυτός της Υβόννη Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου. Η Υβόννη Μπόσνιακ ήταν μία νύφη "όνειρο". Με πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό κότσο, με ένα νυφικό λιτό αλλά κομψό και αριστοκρατικό, φορώντας ένα μακρύ πέπλο, η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε ένα κτήμα με ανθισμένες ροδιές, στη Βαρυμπόμπη.

Loading...


Loading...


Ένας από τους αγαπημένους μας γάμους, είναι αυτός της Παναγιώτας Βλαντή. Η αγαπημένη ηθοποιός, υπήρξε το 2021 μία από τις πιο ενδιαφέρουσες νύφες που έχουμε δει. Η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε στην Ύδρα φορώντας ένα πέπλο που κάλυπτε όλο το κεφάλι της ενώ κρατούσε την πιο ιδιαίτερη ανθοδέσμη.

Loading...


12 χρόνια πριν η Μαρία Κορινθίου παντρεύτηκε τον Γιάννη Αϊβάζη στην αγαπημένη της Ανάβυσσο, κάνοντας έναν γάμο καλοκαιρινό, άκρως ρομαντικό και νησιώτικο. Η Μαρία Κορινθίου με λυτά τα μακριά μαύρα της μαλλιά, πήγε στην εκκλησία με καΐκι και με παρανυφάκι τη μονάκριβη κόρη της, Ισμήνη.

Wedding Bells | Δέκα διάσημες Ελληνίδες νύφες που άφησαν ιστορία με τις εμφανίσεις τους
Μαρία Κορινθίου
Μαρία Κορινθίου

Στην εκκλησία δια θαλάσσης έφτασε και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Με έναν λαμπερό γάμο στο νησί των ανέμων, η αγαπημένη δημοσιογράφος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Νικόλα Φαράκλα. Ήταν 2013 και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έζησε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της, μέσα στο ολόλευκο, αέρινο νυφικό της.

Ελιανα Χρυσικοπούλου
Ελιανα Χρυσικοπούλου

Το καλοκαίρι του 2011 νύφη ντύθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Με ένα γάμο "πριγκιπικό", φορώντας ένα μακρύ πέπλο και ένα τεράστιο χαμόγελο, η παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Θέμη Σοφό, στο κτήμα Νάσιουτζικ, στα Σπάτα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ