"Αυτό το σημάδι είναι από μια σιδερένια προστατευτική μπάρα που έσπασε τα πλευρά μου και τρύπησε τον πνεύμονα μου"

Η Μίνα Αρναούτη, 6,5 χρόνια μετά το ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή, δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια που άφησε στο σώμα της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ήταν 16 Φεβρουαρίου του 2016 του όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχανε τη ζωή του έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με το σπορ αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, σοκάροντας το πανελλήνιο. Οι ώρες και οι μέρες που ακολούθησαν ήταν τουλάχιστον έντονες, με τον κόσμο να ψάχνει τα αίτια της τραγωδίας και να ζητά επίμονα να αποδοθούν ευθύνες.

Στο επίκεντρο οι δύο κοπέλες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο με τον άτυχο τραγουδιστή. Η μία από αυτές ήταν η Μίνα Αρναούτη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για πολλούς μήνε;ς. Η ίδια, ακόμα και σήμερα, 6,5 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει τη ζωή της.

Όλον αυτόν τον καιρό έχει κρατήσει ιδιαίτερα αξιοπρεπή στάση, παρόλο που το όνομά της ακούγεται κάθε φορά που κάποιος αναφέρεται στην υπόθεση Παντελίδη. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επιλέγοντας όλα αυτά τα χρόνια να μη δίνει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

Μέχρι χθες, όταν και αισθάνθηκε έτοιμη να μοιραστεί κάποια πράγματα με το κοινό. Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία, δείχνοντάς μας την τεράστια ουλή που έχει στην πλάτη της από το ατύχημα, ενώ στη λεζάντα έγραψε τα εξής:

"Θα μου πείτε γιατί τώρα;
Γιατι τώρα αισθάνομαι έτοιμη. Ναι, μετά απο 6.5 χρόνια!
Είναι περίεργο που ενώ μπορείς με μερικές φωτογραφίες να κλείσεις μερικά στόματα η δύναμη να διαφυλάξεις τις αξίες σου να είναι πιο ισχυρή απ τον όχλο που προσπαθεί να σε κατασπαράξει!
Δεν μου αρέσουν τα κατ’ανάγκη ψέματα, είναι μια μορφή λύπησης. Δεν είχα την ανάγκη να τα ακούσω. Η λύπηση είναι ένα συναίσθημα που δεν ταιριάζει σε ολους .. Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται στο συναίσθημα αυτό για να επιβιώσουν. Δεν τους θέλω αυτούς που (θα) με αγαπάνε επειδή με λυπούνται. Σιχαινομαι τα κατ’ανάγκη ψέματα, είμαι ρεαλίστρια. Την αλήθεια μου όμως θα την δείξω μόνο σε όσους έχω ξεχωρίσει . Γιατι τώρα;
Γιατι τώρα δεν με ενδιαφέρει πια, τα έχω αποδεχτεί όλα. Δεν θέλω να πάρω αποδοχή μέσα απο άλλους. Με αποδέχτηκα εγώ, μόνη μου, χωρίς ψέματα.
Όλα αυτά τα λέω για να σας εξηγήσω πώς αυτή η μάστιγα να αρπάζετε ενα πληκτρολόγιο κ να κρίνετε τα πάντα είναι μόνο μιζέρια για εσάς τους ίδιους. Περιμένετε να αντιδράσουν όλοι όπως θα κάνατε εσείς! Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αν δεν μπείτε στα παπούτσια του άλλου θα μπορέσετε να είστε αντικειμενικοί στο τρόπο που θα αντιδρούσατε;
Λοιπόν, εγώ δεν είμαι μια νάρκισσος που κοιτάω την εικόνα μου, είμαι μια κοπέλα που δεν μου αρέσει να κερνάω το συναίσθημα της λύπησης σε στόματα που πεινάνε για σάρκα και πόνο.
Αυτό το σημάδι είναι από μια σιδερένια προστατευτική μπάρα που έσπασε τα πλευρά μου και τρύπησε τον πνεύμονα μου. Δεν το αγαπώ γιατί με πόνεσε , δεν αγαπάμε οτι μας πονά, κακά τα ψέματα. Όμως , παραδέχομαι πως χαίρομαι που κατάφερα να μην σας το δείξω όταν θέλατε εσείς και είχα την ΔΥΝΑΜΗ να μην σας το πουλήσω για να γίνω συμπαθής. Γι’αυτό το αγαπώ. Πουλάω αξιοπρέπεια σε ανθρώπους με λογική, όχι λύπηση σε ανθρώπους που δεν έχουν μυαλό κ τρέφονται απο την δυστυχία των άλλων.
Καλή σας ημέρα🙂"