Follow us

Χριστίνα Κοντοβά | Με την Ada στο Μουσείο της Ακρόπολης - Φωτογραφίες από την όμορφη βόλτα τους

Μαμά και κόρη πάνε παντού μαζί, κάνοντας συνεχώς πράγματα διαφορετικά.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Κοντοβά Instagram @ckontova

Τους τελευταίους μήνες, μετά την υιοθέτηση της κόρης της, Ada, η ζωή της Χριστίνας Κοντοβά έχει αλλάξει ριζικά. Πλέον, όλη της η ζωή περιστρέφεται γύρω από την κόρη της. Ο ελεύθερος χρόνος της σχεδιάστριας είναι αφιερωμένος στην Ada ενώ κάθε της εξόρμηση ή περιπέτεια, φυσικά και περιλαμβάνει τη μικρή Ada.

Χριστίνα Κοντοβά | " Τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή και το λέω εγώ που έχω μείνει δυο φορές έγκυος και οι δύο εγκυμοσύνες δεν έχουν πετύχει"

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Χριστίνα Κοντοβά "γέμισε" την ημέρα της αλλά και την ημέρα της Ada, με μία εκπαιδευτική, τουριστική, όμορφη και χαλαρή βόλτα στο Μουσείο της Ακρόπολης. Μαμά και κόρη δεν κάνουν ποτέ τα ίδια πράγματα, δείχνουν να μη βαριούνται ποτέ. Η Χριστίνα Κοντοβά εφευρίσκει ως μητέρα συνεχώς νέους τρόπους, ούτως ώστε να περνάει καλά και ευχάριστα η κόρη της, μαθαίνοντας όμως παράλληλα και τον κόσμο.
Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στο Μουσείο της Ακρόπολης, τις οποίες φυσικά και λατρέψαμε. Η σχεδιάστρια, με άψογο όπως πάντα στιλ, κράτησε από το χέρι την κόρη της ξεναγώντας την στον ελληνικό πολιτισμό.

Χριστίνα Κοντοβά | Με την Ada στο Μουσείο της Ακρόπολης - Φωτογραφίες από την όμορφη βόλτα τους

Χριστίνα Κοντοβά
Χριστίνα Κοντοβά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ