Follow us

Eurovision 2022 | Β' Ημιτελικός - Εκτός τελικού η Κύπρος με την Ανδρομάχη! Ποιες χώρες προκρίθηκαν;

Η Ανδρομάχη και το "Ela" δεν κατάφεραν να βάλουν την Κύπρο στον τελικό της Eurovision - Ποιες 10 χώρες πέρασαν;

MissBloom TEAM
Aνδρομάχη

Λίγο μετά τις 12:00 το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε και ο Β' Ημιτελικός της φετινής Eurovision όπου 18 χώρες, ανάμεσά τους και η Κύπρος με την Ανδρομάχη, διεκδίκησαν τα 10 πολυπόθητα εισιτήρια για μία θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, η Ανδρομάχη με το "Ela", επιβεβαίωσε δυστυχώς τα προγνωστικά των τελευταίων ημερών και δεν κατάφερε να οδηγήσει την Κύπρο στον τελικό της 66ης Eurovision που πραγματοποιείται στο Pala Olimpico του Τορίνο μετά τη σαρωτική νίκη των Maneskin με το "Zitti e buoni" πέρυσι.

Μετά από μια λαμπερή βραδιά κι ένα φαντασμαγορικό σόου οι 10 χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Μουσικής είναι:

Βέλγιο

Τσεχία

Αζερμπαϊτζάν

Πολωνία

Φινλανδία

Εσθονία

Αυστραλία

Σουηδία

Ρουμανία

Σερβία

Οι 10 αυτές χώρες μαζί με την Ελβετία, Αρμενία, Ισλανδία , Λιθουανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ελλάδα, Ουκρανία, Μολδαβία, Ολλανδία αλλά και τις BIG 5 Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία θα διεκδικήσουν το βράδυ του Σαββάτου τη νίκη. Όπως είναι γνωστό, η Ρωσία δεν συμμετέχει φέτος στο πλαίσιο των αποκλεισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη χώρα μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Αναφορικά με τη βραδιά του Μεγάλου Τελικού, η Ελλάδα, που θα εμφανιστεί στο β'μισό της βραδιάς ύστερα από κλήρωση που έγινε, θεωρείται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά, ότι θα τερματίσει στην πρώτη δεκάδα.

Πηγή: Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ