Follow us

Η Ελένη Ράντου ποζάρει με την όμορφη κόρη της στην πρώτη της έκθεση ζωγραφικής

Δείτε τη σπάνια οικογενειακή φωτογραφία.

MissBloom TEAM
Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Στα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της κόρης τους, Νικολέττας Παπακωνσταντίνου, βρέθηκαν η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ελένη Μενεγάκη | Η σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της και τα τρυφερά λόγια που συγκίνησαν τους ακόλουθούς της

Με τίτλο "Περί Οικειότητας", η έκθεση εγκαινιάστηκε στις 14 Μαΐου, στην Αίθουσα Τέχνης "αγκάθι – κartάλος" και εκτός από μία όμορφη γεύση Τέχνης, η ημέρα μάς χάρισε και μία τρυφερή, σπάνια οικογενειακή στιγμή. Οι γονείς της Νικολέττας Παπακωνσταντίνου, φυσικά και δεν έλειπαν από την έκθεσή της. Περήφανοι για την κόρη τους, η Ελένη Ράντου και ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, πόζαραν χαμογελαστοί, αγκαλιά με την κόρη τους.

Λίγα λόγια για την έκθεση από την Νικολέττα Παπακωνσταντίνου :

"Το σπίτι μας, η γειτονιά μας οι ιστορίες που μας αφηγήθηκαν και αυτές που ίσως κάποτε αφηγηθούμε εμείς. Σε αυτήν την έκθεση καταγράφεται η δική μου αέναη προσπάθεια διαφύλαξης αναμνήσεων και εμπειριών που κινδυνεύουν να χαθούν μέσα στο χρόνο. Ζωγραφικά έργα με ακρυλικό, έργα μεικτής τεχνικής και εγκαταστάσεις πλαισιώνουν ένα περιβάλλον συμφιλίωσης με τις μνήμες που μας διαμορφώνουν. Τις μνήμες που καταφέραμε να αγκαλιάσουμε και αυτές για τις οποίες προσπαθούμε ακόμη"

Δες σχετικές φωτογραφίες :

Η  Ελένη Ράντου ποζάρει με την όμορφη κόρη της στην πρώτη της έκθεση ζωγραφικής
Νικολέττα Παπακωνσταντίνου

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ