Follow us

H Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στηρίζει τον Καπουτζίδη | "Aδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη"

Το χυδαίο σχόλιο από follower της.

MissBloom TEAM
Εριέττα Κούρκουλου

Από το βράδυ του Σαββάτου και του τελικού της Eurovision, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης ύστερα από ένα ομοφοβικό σχόλιο που διάβασε για εκείνον.

Eurovision 2022 - Γιώργος Καπουτζίδης | "Κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή..."

Πιο συγκεκριμένα, κάποιος χαρακτήρισε τον Γιώργο Καπουτζίδη "αδερφή", με εκείνον να απαντά on air : "Aδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη". Αυτοί που "χειροκρότησαν" την ατάκα του ηθοποιού, ήταν πολλοί. Μεταξύ αυτών και η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στήριξε δημόσια τον Γιώργο Καπουτζίδη και την δήλωση που έκανε, ανεβάζοντας ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γράφοντας "μπράβο". Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η στάση αυτή της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση σχολιάστηκε αρνητικά από κάποιους followers της, με την ίδια να δημοσιεύει τα μηνύματα που δέχτηκε.

H Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στηρίζει τον Καπουτζίδη | "Aδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Και όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη"
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ