Follow us

Άντζελα Γκερέκου | "Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, είχα φτάσει πολύ κοντά"

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης τι είναι αυτό που την έχει βοηθήσει στη διαχείριση της απώλειας του αγαπημένου της, Τόλη Βοσκόπουλου.

MissBloom TEAM
Άντζελα Γκερέκου Instagram @angela_gerekou

Για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου και για την επιθυμία που είχε κάποτε να υιοθετήσει ένα παιδί, μίλησε η Άντζελα Γκερέκου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος τιμήθηκε στα Βραβεία Grammy | H ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου, δήλωσε συγκεκριμένα πως έχει φτάσει πολύ κοντά στο να υιοθετήσει κάποιο παιδί ενώ όπως είπε, ονειρευόταν από πολύ μικρή να έχει παιδιά βιολογικά αλλά και υιοθετημένα. Στη συνέχεια, η Άντζελα Γκερέκου δήλωσε πως η δουλειά της, την έχει βοηθήσει πολύ στο να διαχειριστεί την απώλεια του αγαπημένου της, Τόλη Βοσκόπουλο. Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Mega "Γη της Ελιάς".

"Θα σας πω κάτι που το εκμυστηρεύομαι ίσως για πρώτη φορά. Ναι, μετά την κόρη μου, ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί. Είχα έρθει και σχετικά κοντά. Πάντα ονειρευόμουν από μικρή ότι θα έχω τα δικά μου, βιολογικά, παιδιά και πολλά υιοθετημένα"

"Αυτό που ζω σήμερα με την "Γη της Ελιάς" τολμώ να πω ότι η δημιουργική απασχόληση μου, όπως και αυτή ως πρόεδρος του ΕΟΤ που είναι εξαιρετικά δημιουργική, βοηθάει στη διαχείριση της απώλειας"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ