Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά πιο sexy από ποτέ | Η φωτογραφία από τις διακοπές στις Σπέτσες

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στο νησί του Αργοσαρωνικού.

MissBloom TEAM
eugeniasamara Instagram @eugeniasamara

Η θερμοκρασία έχει ξεκινήσει να μας υπενθυμίζει πως το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά μας και εμείς ήδη ονειρευόμαστε τις πρώτες εξορμήσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς. Η Ευγενία Σαμαρά έκανε πραγματικότητα αυτό το όνειρο, αφού έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ταξίδεψε στις Σπέτσες, το κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού, που είναι ιδανική επιλογή για σύντομες διακοπές. Η Ευγενία Σαμαρά μάλιστα μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή εκδρομή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Σε ένα από αυτά, η πρωταγωνίστρια της άκρως επιτυχημένης σειράς του Alpha "Σάσμος" ποζάρει ευδιάθετη στην παραλία, φορώντας ένα πολύ κομψό εμπριμέ μπικίνι, δείχνοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε "[May 15•ΣτοΝησί]* Πρώτη στάση καλοκαιριού: Σπέτσες. Πρώτο μπάνιο καλοκαιριού: Πάγος. Πρώτο συναίσθημα καλοκαιριού: Αποτρελιασμός". Το post της συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες περισσότερα από 20 χιλιάδες likes.

Το beach look της Ευγενίας Σαμαρά

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ