Follow us

Η Σία Κοσιώνη έχει γενέθλια και ο γιος της ετοίμασε την "ωραιότερη τούρτα του κόσμου"

Η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε την ηλικία της.

MissBloom TEAM
sia kossioni Instagram @siakossioni

Μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για τη Σία Κοσιώνη και την οικογένεια της, αφού η δημοσιογράφος έχει γενέθλια. Την εν λόγω είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία που τη δείχνει με την τούρτα γενεθλίων της, η οποία δείχνει πως κλείνει τα 42. Όπως έγραψε η δημοσιογράφος, οι δημιουργοί της τούρτας είναι ο γιος της, Δήμος μαζί με τα τρία ετεροθαλή αδέρφια του, Δανάη, Ολυμπία και Παύλο.

Όπως έγραψε μάλιστα στη λεζάντα "Η έκπληξη ήρθε 7.10 το πρωί! Η ωραιότερη τούρτα του κόσμου! Pastry chef Δαναη, βοηθοί Ολυμπία και Δήμος, υψηλή εποπτεία Παύλος".

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη στο Instagram

Loading...

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Σία Κοσιώνη είχε μιλήσει για την πιθανότητα δεύτερου παιδιού:

"Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω.

Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ