Follow us

Σπύρος Μπιμπίλας | Το συγκινητικό μήνυμα κάτω από τη φωτογραφία στην οποία φιλάει έναν άλλον άντρα

"Ήμασταν τότε πρωτοπόροι στην απελευθέρωση των ανθρώπων από τα κόμπλεξ και τις φοβίες τους".

MissBloom TEAM
Σπύρος Μπιμπίλας NDP

Διεθνής Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσοφοβίας ήταν η χθεσινή και όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις, οι αναρτήσεις και οι αναφορές στα social media αλλά και στα παραδοσιακά μίντια, ήταν πολλές. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κάλεσαν τον κόσμο να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα και να παλέψει για τα δικαιώματα των ανθρώπων που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, ενώ το δικό τους μήνυμα έστειλαν και αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz.

Aνάμεσά τους και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είναι γνωστός για την ακτιβιστική του δράση αλλά και τον ευαίσθητο χαρακτήρα του. Ο ηθοποιός και Πρόεδρος του ΣΕΗ, με αφορμή τη χθεσινή ημέρα, ανήρτησε μία φωτογραφία από τα παλιά, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να φιλάει έναν άλλον άντρα.

"42 χρονια πριν κάναμε την επανάσταση μας μέσα από ένα τολμηρό έργο που μιλούσε για την φύση των ανθρώπων κ τα σκιρτήματα των νέων παιδιών που έβγαιναν μέσα από την ψυχή τους.Ενα από τα πρώτα gay έργα που ανέβηκαν στην Ελλάδα με μεγάλες τότε αντιδράσεις κ.μεγαλη επιτυχία..Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, Του εβραιοκαναδού Τζων Χέρμπερτ σε μετάφραση κ σκηνοθεσία του σπουδαίου Κωνσταντίνου Μάριου που έφυγε γρήγορα από κοντά μας.Μια φορά ξανανέβηκε για λίγο στο vault.Στην φώτο το ιστορικό φιλί της παράστασης με τον καλό συνάδελφο κ φίλο Γιώργο Κροντήρη ( το πρώτο gay φιλί είχε δοθεί λίγο πριν σε παράσταση του Κολλάτου). ΣΗΜΕΡΑ, μέρα κατά της ομοφοβίας, του ρατσισμού, της τρανσοφοβίας αξίζει να το μνημονεύουμε... Ήμασταν τότε πρωτοπόροι στην απελευθέρωση των ανθρώπων από τα κόμπλεξ και τις φοβίες τους".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ